0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi I Vicoli Via Fiori Chiari

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi I Vicoli Via Fiori Chiari Парфумована вода (тестер)
100ml
2 935 грн
Trussardi I Vicoli Via Fiori Chiari Парфумована вода
194 грн

Trussardi I Vicoli Via Fiori Chiari – богемний, вільний, неповторний!

 



Прогулянка по Брера - старовинному та одночасно надзвичайно сучасному кварталі Мілана – дозволяє повністю поринути у атмосферу поклоніння мистецтву, що панує тут із початку 18 століття. Trussardi I Vicoli Via Fiori Chiari уособлює собою богемну ауру простору від Віа Фіорі Кіарі до кварталу Брера: художників, які творили тут у минулі століття, ботанічного саду, заснованого ще Марією Терезією Австрійською – і водночас такими розкішними прикметами наших днів, як шикарні бутіки відомих італійських марок зі світовим ім'ям, чи парфумерні магазини унікальних нішевих брендів. Парадоксальним чином у цьому осередку старовинної та нової краси присутні й об'єкти, які ніби знаходяться поза часом – популярний серед кількох поколінь мешканців Мілана бар «Ямайка» та вуличні столики місцевих ворожок, чиї подоби та передбачення, мабуть, не змінюються незалежно від віку, який зараз на календарі.

Все цю неймовірно яскраву атмосферу яскраво відбиває у своєму звучанні орієнтально-пряна парфумована вода, в якій химерно переплелися ванільні, бальзамічні, ароматичні та спеціальні акорди.



Історія аромату

 

Цей дивовижний твір був створений у 2020 році та представлений 1 березня в рамках унікальної колекції з шести композицій, над якими працювали 6 талановитих майстрів-парфумерів, які спільними зусиллями створювали ольфакторну картину Мілана – кожен втілюючи свій найулюбленіший район.

Via Fiori Chiari вибрав майстер П'єр Константен Геро (Pierre-Constantin Gu?ros), який зробив акцент на тих інгредієнтах, які максимально змогли передати унікальну ауру цього місця - наприклад, ароматні спеції, що додаються в глінтвейн, а також чорнобривці, запах яких так чудово вписується в атмосферу богемного кварталу.

Впізнаваною та дуже стильною робить цю колекцію фірмовий дизайн флаконів, увінчаних витонченою золотистою головкою левретки – знаменитого італійського хорта, яка є символом цього модного бренду. Колір для кожного флакона лінійки вибирали відповідно до його настрою та іміджу, і глибокий, багатий відтінок бургунді дістався Віа Фіорі Кіарі недарма – він абсолютно гармоніює з колоритом місця, яке втілено в ароматі.

 

Тонка гра контрастів


Цитруси з прянощами створюють вражаючий вступний акорд, в якому змішалися соковиті ноти італійського лимона, кардамону гватемальського і зірчастого анісу - ефектний початок!

У серці композиції чудовий мікс складений із насиченого, багатогранного аромату календули - запашних осінніх квітів, доповнених пряним дуетом чорного перцю та почули, прикрашених нюансом смоли елемі з бальзамічно-лимонним звучанням.

Але найбільш інтригуюче звучання чекає вас у фіналі, де мадагаскарська ваніль і смачний п'янкий лікер змішані в запаморочливому дуеті.

Нову колекцію вже можна придбати і в Україні, де представлена в інтернет-магазині La Grande. Придбати Trussardi I Vicoli Via Fiori Chiari можна в нашому шоу-румі, або ж замовити з кур'єрською доставкою в будь-яке місто країни.