0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Туалетна вода
Немає у наявності
Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Крем для тіла
Немає у наявності

Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom – чаювання в саду

 



Чарівна фруктово-квіткова туалетна вода зі знаменитої колекції «Зелений чай» у цьому виданні спокушає вас чарівно-прекрасним пахощами квітучих грушових дерев. Композиція Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom подібна до легкої і свіжої літньої мелодії, в яку вплетені ноти квітів і зелені, фруктів і цитрусів.

Це чудовий вибір для всього весняно-літнього сезону - ідеальний супутник для будь-якого денного заходу, що надає вам класичну елегантність, властиву всім ароматам цієї лінійки, і в той же час вносить незвичайний нюанс.

Твір безперечно порадує вас своїм довгим і дуже приємним шлейфом і дозволить оновлювати звучання так часто, як того потребує ваш настрій та літня спека.



Історія аромату

 

«Зелений чай» від Елізабет Арден, який вийшов ще в 1999 році, по праву вважається культовим твором, який сформував цілий напрямок у парфумерії – легких та терпких освіжаючих ароматів із чайними нотами.

Сама компанія зробила найбільший внесок у формування такого тренду, створивши цілу колекцію «Грін Ті», до якої входить понад два десятки фланкерів, які щороку виходили. Ідея цієї лінійки – показати всю красу звучання чайних композицій у поєднанні з квітами чи фруктами, що гармонують за своїм характером із освіжаючим ароматним напоєм.

Вже понад 20 років туалетна вода з цієї колекції вважається ідеальним вибором для літнього сезону – тонізуючим, прохолодним та ненав'язливим.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: їх легко впізнати на полицях парфумерних бутиків за витягнутою формою та листочками чаю на прозорій етикетці – у кожному фланкері вони тематично доповнені чимось особливим. Так, новинка 2020 року представляє ніжний, жіночний та інтригуючий мікс чайних листочків та квітів грушевого дерева.

Це видання вже доступне в Україні: купити Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom в Україні ви зможете в інтернет-магазині La Grande - центрі величезного асортименту парфумерії з усього світу виключно в оригіналі.

 

Ніжність чаю та анжуйських груш


Перші ноти відразу ж розкривають головну тему твору: соковитий акцент груші сорту Анжу звучить так чисто і природно, ніби ви опинилися просто під покровом цих дерев у чудовому саду. Насолода цих стиглих плодів чудово врівноважує цитрусовий тандем сицилійського лимона та бергамота.

У «серці» композиції вступає ніжний і свіжий дует грушевого кольору та зеленого чаю, мерехтлива краса звучання яких доповнена ароматами індійського жасмину самбак та парагвайського мате. Дивовижне поєднання обіцяє ауру легкості та прохолоди як своїй щасливій володарці, так і всім довкола.

Фінал туалетної води дарує нам чуттєвий, але елегантний післясмак, складений з привабливої чарівності мускусу і амбри на базі шляхетного дубового моху.

Якщо ви любите цей напрямок парфумерії або колекціюєте різноманітність варіантів арденівського чаю - вам неодмінно варто купити Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom, він безумовно прикрасить собою ваше літо!