0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire Girls Can Be Crazy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Парфумована вода
Немає у наявності
Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy – дівчата можуть бути божевільними!

 

Рок-н-рольний характер модного бренду Zadig & Voltaire чудово відбитий у його новій композиції Girls Can Be Crazy . Ця східногурманська парфумована вода в гламурному сяючому флаконі захопить вас привабливим, страшенно «смачним» поєднанням кока-коли з ваніллю, прикрашеною бальзамічними, солодкими і фруктовими акордами.

Це дуже яскравий, позитивний, радісний і привабливий до себе аромат для вечірок, дискотек та молодіжних паті, на яких вам хочеться бути помітною, впізнаваною та незабутньою. Атмосфера свята, драйв та море компліментів вам гарантовані! Якщо ви любите солодкі гурманські аромати для настрою, це буде просто чудовий вибір.

Історія аромату

 

Вперше дизайнерський модний бренд Zadig & Voltaire , названий так на честь твору Вольтера «Задіг», заявив про себе у парфумерному світі у 2009 році, представивши цікавий проект La Puret? («Чистота»), що вийшла в упаковці, що імітує книжковий фоліант. Навіть назва першого випуску була відповідна: «Том 1». Твір був настільки успішним, що через рік був підписаний контракт на спільний випуск парфумерії з відомою компанією Clarins, а потім права на виробництво були куплені японською корпорацією Shiseido.

Новинка з зухвалою назвою «Дівчата можуть бути божевільними» є продовженням серії, яка стартувала у 2018 з аромату Girls Can Do Anything. Через рік вийшло його продовження Girls Can Say Anything, і ось перед нами вже третя ефектна Crazy -новинка, створена талановитим молодим парфумером Квентіном Бішем (Quentin Bisch). Вся колекція адресована дівчатам яскравим, темпераментним, спонтанним, життя яких блищить і переливається враженнями, а вбрання – гламурними стразами, як і цей чудовий флакон.

Новинка ще тільки з'явилася на європейських прилавках, але в Україні купити Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy також можливо: інтернет-магазин La Grande завжди серед перших представляє вам всі найцікавіші прем'єрні композиції від провідних світових брендів!

 

Ваніль + кола = і ви королева танцполу!

Як привернути увагу, і при цьому не бути ні краплі вульгарної? Як надати собі трошки божевільні та іскорок в очах, зовсім не порушивши пристойності?

Парфумована вода з інтригуючою назвою «Дівчата можуть бути божевільними!» - Відмінне рішення для такого випадку.

Аромат вривається своїм шипучим, іскристим кока-кольним темпераментом, і тут же виявляються його ніжні та жіночні риси – це набуває солодка соковита груша.

Центральною темою серцевого акорду стала принадна пряна насолода бобів тонка, прикрашена чуттєвою ноткою жасмину

У фіналі ж на перший план виходить спокуслива ваніль, що сонячними іскорками розсипається довкола. Вона доповнена магнетичним тяжінням мускусу, м'якою вершковою деревиною сандалу та чуттєвим акцентом почул, які надають всьому звучанню східний колорит.

Вам, безумовно, варто купити Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy в інтернет-магазині La Grande, якщо хочеться підняти собі настрій або створити атмосферу свята для всіх оточуючих.