0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Petals

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Petals Туалетна вода
Немає у наявності
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Petals Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Petals




Цю туалетну воду називають стильною, яскравою і незабутньою. Життєрадісна, безтурботна і дуже смілива, своїми пахощами Daisy Eau So Fresh Petals асоціюється п'янкою молодістю і спонукає насолоджуватися життям. Вона звучить чуттєво та інтригує складними переливами нот. Яскраві і трохи легковажні парфуми запам'ятовуються гармонійністю свіжих, цитрусових, чуттєво-квіткових відтінків. Виробник називає аромат елегантним і посилюючим шарм вашої жіночності.



Вперше видання Daisy Eau So Fresh було презентовано торговою маркою Marc Jacobs у 2011 році. Композиція стала однією з варіацій твору під назвою Daisy («Маргаритка»), випущеного в 2007. Сміливий і жіночний дебютний парфум привернув до себе увагу не лише гармонійністю звучання, а й своїм «барвистим вбранням», в яке був одягнений. Його популярність спонукала майстрів бренду продовжувати цю ароматну історію – так згодом парфумерне портфоліо торгової марки поповнилося одразу декількома тематичними лінійками. У 2020 році компанія запускає незвичайну колекцію, що складається з кількох мініатюр, кожна з яких має об'єм 20 мл і повторює одне з найпопулярніших видань. Аромати відрізняються вишуканістю, романтичним та неординарним звучанням, наповнені свіжістю та грайливістю квітково-фруктових нот. Вони імпонують стриманому діловому образу, романтичному вечірньому, а також зададуть правильний настрій під час літнього відпочинку.



Для оформлення новинок компанія обрала відому квіткову тематику – крихітні білі квіточки прикрашають обідок флакона, виготовленого із прозорого скла та увінчаного білою кришкою. І навіть форма ємності асоціюється з квітковою тематикою: її обтічні форми нагадують пелюстки квітучої рослини. Пляшечка настільки мала, що з легкістю уміститься в жіночій долоні, а значить, завжди може бути під рукою.



Енергійною, рішучою та повною сил, відкритою для нових та сміливих рішень жінці точно варто купити Daisy Eau So Fresh Petals. Парфум приємно освіжає прохолодою грейпфрута, що надає букету легку та пікантну цитрусову гіркоту. Туалетна вода зачаровує солодощами соковитої груші, енергійністю зелених нот, пахощами свіжої запашної малини. «Серце» композиції пронизане чуттєвістю жасмину, яка посилюється відлунням оксамитової троянди. Цей дует доповнює романтична та життєрадісна фіалка, флер ніжного яблуневого цвіту, відтінки екзотичного личі, що дарує солодку свіжість. Завершує ароматну мелодію дует соковитої сливи та благородної деревини віргінського кедра. Їх тандем підкреслює і посилює дихання спокусливого, манливого мускуса.



Придбати парфуми Marc Jacobs в Україні ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлена оригінальна продукція за відмінними цінами. Тут ви можете підібрати відповідний аромат, що відповідає будь-якому запиту: жіночний і хвилюючий, строгий та делікатний, рідкісний чи популярний. В наявності є твори, які особливо полюбилися покупцям, а також рідкісні видання, косметична продукція та декоративна косметика.