0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Viktor & Rolf Flowerbomb in the Sky

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Viktor & Rolf Flowerbomb In The Sky Парфумована вода
Немає у наявності
Viktor & Rolf Flowerbomb In The Sky Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Viktor & Rolf Flowerbomb In The Sky – справжній вибух емоцій !

 

Якщо вам знайомий яскравий, темпераментний вечірній жіночий аромат Flowerbomb, ви не залишитеся байдужими до новинки від бренду Viktor & Rolf , що створив цю феєрію, який представив у 2020 році свою приголомшливу новинку Flowerbomb In The Sky .   Цей шипровий квітковий аромат повністю виправдовує свою назву - він дійсно звучить просто шикарно, переливаючись цитрусовими, чутливими, дерев'яними відтінками в хмаринці троянд і білих кольорів. Ця насичена і стійка композиція має гарний довгий шлейф і чудово доповнить ваш вигляд у будь-який час доби і в будь-який сезон. На відміну від флагманського парфуму цієї колекції, він більш універсальний у всіх сенсах, і навіть вікових обмежень у нього немає: всі шанувальниці солодких квіткових ароматів оцінять його дуже високо!

Історія аромату

 

Неймовірна Flowerbomb, що вибухнула у ольфакторному світі, в 2005 році справила справжній фурор! Композиція так сподобалася жінкам по всьому світу, що одразу обзавелася просто неймовірною кількістю фланкерів: на сьогодні їх уже понад 55!

Головна тема всієї колекції, звичайно ж, квіткова, а ось акценти скрізь розставлені по-різному. Але основною родзинкою цього парфумерного «арсеналу» стало оформлення флаконів, виконаних у вигляді гранованої «бомбочки», що нагадує гранату з висмикнутою чекою: мить – і станеться справжній ароматний вибух! Яких тільки химерних рішень не запропонували дизайнери для лінійки, що постійно поповнюється: тут є і позолочені, і переливаються гліттером, і сяючі стразами Сваровські лімітовані колекційні видання! Як прикраси були використані банти, стрічки, стилізовані квіти – словом оформлення тут анітрохи не поступається за своєю феєричністю внутрішньому змісту.

Новий твір, створений парфумером Домітіль Бертьє (Domitille Michalon Bertier), виглядає не менш ефектно, ніж усі попередні екземпляри: у ній ще більше граней, ніж раніше, які переливаються рожевими та блакитними відблисками, чергуючи відблиски. Вона була презентована у лютому 2020 року у Великій Британії, проте тепер доступна і в Україні: купити Viktor & Rolf Flowerbomb In The Sky ви можете в інтернет-магазині La Grande, - у нас усі світові новинки з'являються серед перших!

 

Квіткова феєрія під ясним небом!

Перший акорд дарує нам вибухову тонізуючу свіжість цитрусів: це звучить тріо, що складається з грейпфрута, мандарину та бергамота. У серці чується чарівне пахощі весняно-літнього саду: солодко і ніжно пахнуть троянди, дзвінким кришталем переливаються конвалії, а терпкий, зелений тон смородинових нирок робить цю гармонію завершеною. У фіналі квіткова тема продовжена солодким акцентом жасмину самбак, а головна роль відведена чуттєвому, запаморочливому вибуху почул.

Якщо вам імпонує така розкішна жіночність, неодмінно варто включити у свою колекцію цю ефектну «бомбочку» з квітів та купити Viktor & Rolf Flowerbomb In The Sky в інтернет-магазині La Grande!