0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Davidoff Cool Water Aquaman Collector

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Davidoff Cool Water Aquaman Collector Туалетна вода
Немає у наявності
Davidoff Cool Water Aquaman Collector Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Davidoff Cool Water Aquaman Collector

Якщо ви знаходитесь на цій сторінці, значить, підбираєте черговий освіжаюче-пряний парфум на цей сезон. Або ж ставитеся до шанувальників парфумерії Давідофф, і вже ознайомилися з інформацією про те, що культовий бренд підготував для своїх шанувальників феєричну новинку для весняно-літнього сезону 2020. Тоді зустрічайте Cool Water Aquaman Collector – один із останніх творів Davidoff , легендарної торгової марки !

Бренд Davidoff – предмет гордості швейцарців. Проте сім'ю, яка заснувала знамениту компанію, представляли вихідці з України. Бізнес, що стартував у першій половині минулого століття, розпочинався з невеликої сигаретної крамниці. Торгову точку батько Зіновія Давидова, відомого світу як Зіно Давідофф, відкрив після того, як сімейство переїхало до Женеви. Торгівля тютюном захопила хлопця. З метою отримати якнайбільше знань про предмет свого інтересу – тютюн – він вирушив до Латинської Америки, попутно заробляючи гроші танцями. Повернувшись до Женеви, Зіно побачив бізнес у покинутому стані. Вдало одружившись, він отримав кошти для інвестування у свою справу.

Незабаром асортименти продукції підприємства помітно розширився. У повоєнні роки її поповнив елітний алкоголь, а у 80-х роках минулого сторіччя – парфумерія класу люкс. Люди, які бажають купити Davidoff , належать до респектабельних, успішних, які мають певний статус особистостей. Вони знають ціну своїм досягненням і завжди прагнуть більшого.

Дебютним твором торгової марки на парфумерній ниві, випущеним 1984 року, став продукт, названий її іменем. Потім честі удостоївся сам засновник компанії – аромат, присвячений йому, вийшов 1986 року. З 1988 року починається ера легендарного Cool Water . Нестримно свіжа і магнетична композиція протягом кількох десятиліть надихає представників сильної статі, надає їх зовнішньому вигляду родзинку та привабливість. До сьогодні колекція ароматів поповнювалася новими фланкерами та лімітованими виданнями майже щороку. Одним із останніх її відкриттів стала туалетна вода Cool Water Aquaman Collector – дітище парфумера Жерома Ді Маріно.

Зберігаючи приголомшливу енергію, що дарує свіжість свого популярного попередника, новинка має підкреслено мужній характер. Композиція імпонує людині сильної, вольової та рішучої. Саме такі якості мав Аквамен – головний персонаж американського фільму, який надихнув парфумера. Туалетна вода поєднує в собі лише три акценти: енергію зеленого мандарину, зухвалість та темпераментність чорного перцю, чуттєвість та інтригу деревини гуаяк. Продукт одягнений у флакон відомої форми. Для його оформлення вибрано глибокий синій колір, що декларує свіжість парфуму.

Щоб купити Cool Water Aquaman Collector , вам достатньо заглянути на сторінки інтернет-магазину Lagrande. А якщо потрібного вам обсягу немає – заявити про свій намір придбати його, залишивши адресу своєї електронної пошти для зв'язку з вами.