0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Trussardi Behind the Curtain Piazza Alla Scala

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Behind The Curtain Piazza Alla Scala Парфумована вода
194 грн
Trussardi Behind The Curtain Piazza Alla Scala Парфумована вода (тестер)
100ml
2 935 грн

Behind The Curtain Piazza Alla Scala Trussardi – вечір в опері Ла Скеля

 



Світовий оперний центр Ла Скала в Мілані знають навіть ті, хто є далеким від високого мистецтва. Оцінити неймовірний парфум, присвячений цьому чарівному місцю, де музика оживає і перетворюється на справжнє диво, може кожен, хто дозволить собі торкнутися цього розкішного флакона. Behind The Curtain Piazza Alla Scala Trussardi – наче ольфакторне втілення урочистої мелодії, створеної з акордів дорогого дерева та шкіри, теплих прянощів, анімалістики та м'якої пудри.

Неймовірно гарне поєднання стане частиною іміджу як чоловіків, так і жінок, які ведуть світський спосіб життя і бажають у вечірній урочистій обстановці пахнути гідно та витончено, підкреслюючи свій вишуканий смак та неперевершене почуття стилю. Адже правильно обраний парфум часом означає більше, ніж коштовності!



Історія аромату

 

Бренду Trussardi прийшла чудова ідея втілити у ольфакторних образах прекрасне італійське місто Мілан з його найбагатшою історією, неймовірним колоритом і такими різними районами, скріпленими спільним знаменником – знаменитим італійським шармом, яскравим та захоплюючим.

Для цього було запрошено шість найталановитіших сучасних парфумерів, і кожен із них зміг вибрати для себе саме той район, який максимально налаштований в унісон із його душею. В результаті вийшло шість неймовірних творів, які й утворили колекцію «Вулиці Мілана», презентовану 1 березня 2020 року.

Перлиною Le Vie di Milano стала парфумована вода, присвячена знаменитому на весь світ оперному театру Ла Скала, заснованому ще наприкінці 18 століття, на сцені якого виступають найвидатніші та найталановитіші митці Опери. Сама будівля по праву вважається однією з найкрасивіших архітектурних споруд світу, а аура, що витає навколо нього, безперечно, варта того, щоб передати її в розкішній парфумованій воді. Саме це і зробила Амандін Клер-Марі – ефектна жінка та талановитий майстер, яка була натхненна величчю та розкішшю цього місця.

Щоб гідно передати всю атмосферу, постаралися і дизайнери: класичний строгий флакон у фірмовому стилі цього парфумерного будинку був прикрашений золотистою кришкою у вигляді голівки італійського хорта – шляхетного породистого собаки, що став символом бренду. А сам флакон отримав елегантний та вишуканий відтінок «чирок» - красивий синьо-зелений колір таємниці, прихованої в оркестровій ямі та в глибині сцени.

 

Таємниці, приховані за завісою театру.


Урочиста композиція набуває пряних східних нот шафрану – найдорожчої у світі спеції, чий шарм майстерно підкреслено харизматичним штрихом гвоздики та терпким шляхетністю бергамота.

У серцевому акорді на перший план виходить розкішний, домінуючий у цьому творі мотив дорогої шкіри в обрамленні теплої ялівцевої ноти, що змінюється темою мускусно-пряного лабдануму і романтичного жасмину.

У фіналі твору звучить акорд дорогоцінних порід дерева – білого кедра, сандалу та нагармоти, чия респектабельність доповнена вишуканою чуттєвістю.

Придбати Behind The Curtain Piazza Alla Scala Trussardi в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, - хоча минуло не так багато часу з моменту його презентації, ми вже готові подарувати вам насолоду від цієї новинки!