0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia Туалетна вода
1 905 грн
2 295 грн
Акція
-17%
Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia – інтригуюча подорож на Сицилію

 



Влітку Італійське Середземномор'я так і приваблює нас своїм колоритом, прохолодою апельсинових гаїв, де ростуть знамениті помаранці – соковиті червоні апельсини з чарівним поєднанням солодощі та тонізуючої гіркуватості. Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia - Справжня квінтесенція цього райського куточка, що є чудовою цитрусовою туалетною водою з відтінками свіжих прянощів, зелені і мускусу.

Композиція створена у стилі унісекс і сподобається як жінкам, так і чоловікам з активним, динамічним, життєрадісним характером, прикрасивши собою їх стильні образи влітку! Вона порадує і вельми гідною стійкістю, і гарним освіжаючим соковитим шлейфом, якиму будуть наслоджуватися всі присутні!



Історія аромату

 

Тьєррі Вассер, творець цієї композиції - як і всієї дивовижної лінійки Joyful by Nature з легендарної колекції дому Герлен Aqua Allegoria, називає себе парфумером-мандрівником і запрошує вас разом з ним до нових відкриттів - незвіданих раніше місць, чудових ароматів, незабутніх вражень. Наповнюючи цим душу, ми робимо її прекраснішою, а своє життя – справді досконалим! Саме така концепція кожного з парфумів «Аква Алегорії», створених цим майстром, у яких несподівані комбінації найпрекрасніших парфумерних нот подарують вам справжнє блаженство!

Новинка 2020 року Orange Soleia присвячена традиційним апельсиновим гаям Сицилії, квіткові пахощі яких змінюються соковитими цитрусовими акордами - тонізуючими, радісними, що наповнюють оптимізмом.

І, звичайно, ви не зможете не відзначити витончений фірмовий стиль флаконів «Аква Алегорії»: з 1999 року, коли вийшов перший парфум, вона захоплює філігранним дизайном верхньої частини, виконаної у вигляді золотистих бджолиних сот.

Отримати у своє розпорядження цей дорогоцінний фіал і насолодитися перлиною сезону ви зможете вже зараз, хоча її прем'єра відбулася нещодавно. Придбати Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, завдяки якому мешканці Києва та будь-якого іншого українського міста можуть стати володарями всіх парфумерних та косметичних новинок серед перших!

 

Мрії в тіні цитрусових гаїв


Туалетна вода вступає нотами, що домінують у творі – у всій красі пахне тут червоний апельсин – солодкий, соковитий, трохи гіркуватий. Приємну терпкість надає йому інший цитрус – нота шляхетного бергамоту, а темперамент цьому вступу дарує харизматичний акцент червоного перцю.

Серце композиції наповнює свіжістю зелених цитрусових відтінків петітгрейну і розливається по шкірі холодком м'яти, що чудово бадьорить.

У фіналі ми потрапляємо під вплив чар білого мускусу, привабливого і ніжного, чия чарівність підкреслена пряно-ванільною ніжною зеленню бобів тонка.

Якщо ви цінуєте «італійські» парфуми і підшукуєте собі «ароматне Я» цього літа, неодмінно скористайтеся шансом купити Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia раніше за інших і задати тренд оточуючим!