0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink Парфумована вода
Немає у наявності
Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink – насолоджуйтесь життям, воно фантастичне!

 

Втілення спокуси та сексуальності, ніжності та жіночності є ефектною блискучою новинкою. Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink . Цей східний аромат дарує справжню насолоду химерним чуттєвим змішанням солодких, пряних та бальзамічних нот із запаморочливою мелодією білих кольорів. Прекрасний вибір для зимового сезону або прохолодних вечорів, коли вам хочеться блищати, захоплювати та притягувати до себе всіх, кого не залишає байдужим тема спокуси та справжньої жіночності!

Історія аромату

 

Яких тільки туфель від Carolina Herrera не було в колекції її шанувальниць! Перша, елегантна і шикарна чорна з синім, що вийшла в 2016 році, справила справжній фурор, і в даний час є одним і найпопулярніших парфумів, що продаються. За кілька років колекція зросла до 10 дивовижних творів ольфакторного та дизайнерського мистецтва. У той час як майстри-парфумери обігравали тему жіночності в різних її варіаціях, стилісти вигадували нові моделі «шпильок»: вони були прикрашеними гліттером, кристалами Сваровські, поставали перед нами золотими, мерехтливими чорними, розкішними оксамитово-бордовими.

Але всіх затьмарила новинка 2020 року – рожевий черевичок, що виблискує блискітками, вміст якого було створено британським парфумером Луїз Тернер (Louise Turner) з компанії Givaudan. До речі, саме завдяки її таланту з'явилася і вся колекція «туфельок для гарної дівчинки» Good Girl.

І хоча новинка вийшла зовсім недавно, вона вже доступна в Україні: купити Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink ви зможете в інтернет-магазині La Grande, який завжди радий представити вам головні бестселери поточного року та найкращі парфуми минулих років!

 

Подарунок для сучасної Принцеси

Композиція цієї парфумованої води багата та багатогранна. Вона відкривається найсмачнішими гурманськими нотами кави з мигдалем, приготовленої за особливим рецептом – з часточками терпкого бергамоту та тонізуючого лимона.

Серцевий акорд зачаровує вас романтикою прекрасно підібраних і захоплюючих своєю гармонією кольорів: важка мелодія туберози переплітається з солодким мотивом жасмину самбак, троянди болгарської і апельсинового кольору, відтінених оксамитом ірисів.

У фіналі парфумованої води на перший план виходить домінуючий акцент бобів тонка - пряний солодкувато-зелений запах свіжоскошеного сіна, який боби випромінюють завдяки кумарину, що знаходиться в них, традиційному пахощі Південної Америки. Його шарм посилений спокусливими нотами какао та шоколадного праліне з теплими іскорками ванілі та кориці. Розкішна дерев'яна тема розкривається чудовим міксом кашальського дерева, що обволікає, вершкового сандала і білого кедра зі східним штрихом почулів. Акцент владної чуттєвості ставить наостанок хвилюючий тандем мускусу та амбри.

Якщо ви любите солодкі жіночні аромати і тим більше небайдужі до колекціонування цих чарівних туфельок, новинка неодмінно повинна з'явитися у вашій колекції! Варто купити Carolina Herrera Good Girl Fantastic Pink - і ви справжня принцеса 21 століття!