0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bibliotheque de Parfum Ps

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bibliotheque de Parfum P.S. Парфумована вода
117 грн
130 грн
SALE
-10%
Bibliotheque de Parfum P.S. Парфумована вода (тестер)
100ml
1 530 грн
1 700 грн
SALE
-10%

Bibliotheque de Parfum P. _ S. _ - Все, що не висловити словами

 

У колекції нішевого французького бренду Bibliotheque de Parfum є цілком особливі твори - немов недописані книги, головне в яких залишилося невимовним, і читачеві пропонується дофантазувати фінал самостійно. Тепер все залежить лише від вас – що ви побачите «між рядків», як вирішите написати власний сюжет – вам видніше, і саме цей образ допоможе вам втілити парфум P. _ S. _ Він, немов дзеркало, відобразить усі риси вашого характеру, немов хамелеон, підлаштується під ваш настрій, продовживши сюжет вашого вечора чи всього життя саме так, як хочеться вашій підсвідомості.

Парфуми підкорять вас переливами фруктових і квіткових акордів на чудовій базі з теплого дерева – чудовий вибір практично для будь-якої ситуації, в якій вам хотілося б, щоб присутні думали про вас ще дуже довго, згадуючи із задоволенням, наче улюблену книгу!

Історія аромату

 

Хоча «Парфумерна бібліотека» - молодий бренд, представлений любителям вишуканих елітних видань лише кілька років тому, вона вже завоювала собі ім'я та впевнено заявила про себе як про збори напрочуд якісних, яскравих, креативних ароматів, до того ж об'єднаних спільною ідеєю. Концептуально «Бібліотека» - це втілені в ароматні образи літературні та мистецькі сюжети. Творцями продукції бренду виступили одразу дванадцять парфумерів із країн, де ольфакторне мистецтво у пріоритеті – Франції та Італії, Англії та Іспанії. Кожен майстер створює у рамках проекту твори, які співзвучні його душі – ось чому в портфоліо бренду така різноманітність видань із яскравим, неповторним характером.

Дизайнери придумали для оформлення парфумів воістину геніальний хід – кожен флакон, створений у ретро-стилі, упакований у коробку з синього чи червоного оксамиту, яка виглядає точнісінько як старовинна книга.

Це чудова ідея для подарунка чоловікові чи жінці зі смаком та уявою!

Придбати Bibliotheque de Parfum PS в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна продукція цього неординарного бренду.

 

Головне – невимовне!

PS у перекладі з латини означає «Постскриптум», тобто слова, які автору хочеться додати після тексту – щось дуже важливе, що не висловлено відразу.

Саме так діє і цей аромат: він розповідає свою чудову історію, але щось надзвичайно значуще залишає насамкінець, супроводжуючи свою володарку довгим шлейфом, від якого неможливо відірватися. Не дивно, адже кількість аромамасел у формулі парфуму 25% - ось чому він такий шлейфовий та стійкий.

Парфум огортає вас аурою терпкого бергамоту та солодких тропічних фруктів – личі та персика. Спокуси прелюдії змінюються романтичною лінією «серця», де звучать прекрасні квіти – жасмин, півонія та апельсиновий колір. У фіналі елегантні дерев'яні ноти та мох огорнуті чуттєвим маревом мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Bibliotheque de Parfum PS в інтернет-магазині La Grande, якщо вам подобається залишати незабутній слід у серцях своїх шанувальників!