0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bibliotheque de Parfum Memoirs of Geisha

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bibliotheque de Parfum Memoirs Of Geisha Парфумована вода
117 грн
130 грн
SALE
-10%
Bibliotheque de Parfum Memoirs Of Geisha Парфумована вода (тестер)
100ml
1 530 грн
1 700 грн
SALE
-10%

Bibliotheque de Parfum Memoirs Of Geisha

 

В унікальній Bibliotheque de Parfum є особливе, рідкісне видання мегапопулярної у світовій скарбниці мистецтв історії « Memoirs Of Geisha» . Хто з нас не чув назви цього захоплюючого роману, який став бестселером! Хто не захоплювався фільмом, знятим за книгою і став кіношедевром! Але реальні історії прекрасних гейш багатогранніші і захоплюючі, глибші і трагічніші. Ці жінки здатні звести з розуму однією лише своєю присутністю, втілюючи в життя принцип «Істинна краса – коли жінці не потрібно роздягатися, щоб подобатися». Гейші - незвичайні дівчата, багатогранно обдаровані, які пізнали безліч наук і мистецтв - цікаві співрозмовниці, витончені красуні, і, звичайно, незрівнянні коханки.

Аромат – один із найважливіших секретів спокуси гейші, він захоплює та спокушає, дарує насолоду та пробуджує фантазію. Цей східно-квітковий парфум стане вашою улюбленою прикрасою - важким, сексуальним, чуттєвим. Насолоджуйтесь його чарами і тим гіпнотичним ефектом, який він має на оточуючих!

Трохи історії

 

Коли 12 парфумерів із Франції, Великобританії, Іспанії та Італії створювали цей проект, навряд чи вони могли припустити, який успіх чекає їх у світі поціновувачів рідкісних, ексклюзивних ароматів. Їм вдалося створити справжні збори бестселерів – парфумів, кожен із яких мав певну тематику, задану не модними трендами великих модних будинків, а виключно уявою їхніх творців.

в результаті вийшла захоплююча Бібліотека, в якій знайшлося місце і ольфакторному втіленню історії дівчини, яка стала гейшою, яка підкорила весь світ після екранізації в 2005 однойменної книги Артура Голдена. Фільм отримав кілька Оскарів, нагороду Золотий Глобус та Греммі – хіба можна було її увічнити цей образ ще й у парфумерній композиції!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів «під старовину», укладених у оксамитові коробки у вигляді книжкових томів.

Купити Bibliotheque de Parfum Memoirs Of Geisha в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього рідкісного бренду з Франції.

 

Магія жіночності

Композиція відразу ж огорне вас привабливим флером кольорів – ароматний водяний жасмин і солодкий тропічний іланг-іланг складають чудову пару, шарм якої вміло підкреслять свіжими тонами терпкого цитрусового бергамота та соковитої зелені трави.

«Серце» твору – квінтесенція спокус: тут квіткова феєрія продовжена ефектними нотами дамаської троянди та лілії, відтінена ніжністю грушевих квітів. А фруктова нота стиглих персиків привносить у звучання надзвичайно спокусливий акцент.

Завершується враження шикарним дуетом рідкісного ебенового та теплого кашмірського дерева у важкій аурі ванілі, кокосу та цукру – просто не встояти! Чарівності цьому шлейфу додадуть нюанси бобів тонка та амбри, що обіцяють східну чуттєвість.

Якщо ви хочете стати незабутньою і створити образ, який багато хто зберігатиме в пам'яті довгі роки, вам неодмінно варто купити Bibliotheque de Parfum Memoirs Of Geisha в інтернет-магазині La Grande!