0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Boss Alive

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Alive Парфумована вода
55 грн
Хіт
Hugo Boss Boss Alive Парфумована вода (тестер)
80ml
2 947 грн
Hugo Boss Boss Alive Набір (парфумована вода 30 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
1 749 грн
Hugo Boss Boss Alive deodorant spray Дезодорант – спрей
Немає у наявності
Hugo Boss Boss Alive Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для рук та тіла 75 мл)
Немає у наявності
Hugo Boss Boss Alive Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Hugo Boss Boss Alive Набор (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 75 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності

Hugo Boss Boss Alive - наповни життям свій образ!

 



Несподіваний аромат від Hugo Boss - такий привабливий, такий затишний і миттєво піднімаючий настрій! Нова деревна фужерна композиція Boss Alive прикрашена спокусливими фруктовими та ванільними, теплими пряними та солодкими акордами - це справжній подарунок усім, хто налаштований на хвилю умиротворюючої романтики, літній позитив та бажання радіти життю. Щастя, безтурботність, спокій та життєлюбність – ось чим наповнена ця надихаюча, яскрава композиція!

Парфумована вода захоплює не лише гармонійним звучанням, а й чарівним довгим шлейфом у поєднанні з гідною стійкістю. Ось чому вона може стати чудовим доповненням вашого образу практично в будь-який сезон, і особливо – навесні та восени, коли вітер розвіє цю дивовижну ауру жіночності навколо, забезпечуючи вам хвилю компліментів!



Історія аромату

 

Новий твір «Елайв» на момент презентації не увійшов до жодної колекції цього модного німецького бренду, але цілком може започаткувати нову лінію – затишну та життєрадісну.

Цю парфумовану воду в 2020 році представила талановита Аннік Менардо, чий почерк відомо читається в цьому творі. Це не перша її робота для модного будинку Хьюго Босс: вона ще в 1998 стала творцем культової чоловічої композиції Boss Bottled і декількох її фланкерів. Що ж до жіночих шедеврів, то саме її таланту світ завдячує такими парфумами, як Portrayal Woman Amouage, Obsessed for Women Calvin Klein, Hypnotic Poison Christian Dior, Hypnоse Lancome та Lolita Lempicka.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів Alive: як завжди, за лаконічністю та строгістю форми ховається ніжність та жіночність, на що натякає такий пастельний рожевий відтінок вмісту.

Новинка вже доступна і в Україні: купити Hugo Boss Alive в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де в справжності представленої парфумерії та косметики можна не сумніватися!

 

Флакон вашого натхнення!


Парфумована вода адресована дівчатам яскравим та емоційним, молодим та енергійним. Бути живою, ігривою, спокусливою – ось до чого закликає цей аромат, який з перших нот дивує чудовим фруктовим тріо стиглих солодких слив, соковитих яблук і трохи терпкої запашної чорної смородини. Найкрасивіша нота мадагаскарської ванілі у поєднанні з корицею робить цю прелюдію неймовірно жіночною, а її володарку – бажаною.

«Серце» парфуму поєднало в собі незвичайну квіткову тему чебрецю і хвилюючу насолоду романтичного жасмину самбак.

Фінал твору гармонійно доповнює всю мелодію та захоплює відтінками деревної бази, складеної з ароматної оливи, трохи смолистого білого кедра та м'якого вершкового сандала.

Якщо вам імпонує легкість ставлення до життя та насолода безтурботного буття, властива молодості, - безумовно, варто купити Hugo Boss Boss Alive та поповнити свою колекцію такою привабливою новинкою, що збирає своїй власниці щирі компліменти!