0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Love! for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This is Love! for Her Парфумована вода
Немає у наявності
Zadig & Voltaire This is Love! for Her Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Zadig & Voltaire This is Love! for Her Туалетна вода
Немає у наявності
Zadig & Voltaire This is Love! for Her Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Zadig & Voltaire This is Love! for Her Набір (парфумована вода 50 мл + косметичка)
Немає у наявності

Парфумерія Zadig&Voltaire This is Love! For Her



Більше ніякої зневіри чи сумних думок – він просто не дозволить вам перебувати в такому стані! Аромат зачарує вас своєю експресією та чуттєвістю, немов розфарбує банальний чорно-білий будній день, що не обіцяє нічого особливого, яскравими фломастерами. Він пов'яже на вашій ніжній шиї бешкетний шовковий шарфик і доторкнеться до уст сяючим блиском. З ним вам захочеться стати помітною, привертати увагу, купатися в компліментах і ловити на собі погляди, наповнені щирою зацікавленістю. This is Love! For Her стане уособленням позитиву у вашому житті, каталізатором дивовижних змін і, напевно, пробудженням нових захоплюючих почуттів. Купити цей парфум від Zadig&Voltaire пропонує інтернет-магазин Lagrande.



Французький шик & безпосередність від Zadig&Voltaire


Саме цими словами можна охарактеризувати продукцію цієї торгової марки, заснованої 1992 року дизайнером Тьєррі Жилльє. У процесі того, як бренд стрімко йшов до свого успіху, до творчого пулу компанії приєдналася креативна директорка Сесілія Бонстром. Її нагородою стало фінальне формування концепції торгової марки. Своєрідний вуличний стиль, безпосередній, але елегантний, який пропонував своїм шанувальникам бренд, припав до смаку молодій аудиторії.

Визнання успіху марки стало беззаперечним після запуску у 2009 році її парфумерної лінії. Сміливі, чуттєві аромати відрізняються неординарністю звучання та актуальністю. Вони розповідають про рішучих і талановитих людей, про їх перемоги, уподобання та почуття.

Свою продукцію компанія оформляє лаконічно: це ємності обтічної форми з прозорого скла або високі прямокутні флакони з мінімалістичною фірмовою обробкою.



Романтика та життєрадісність у парфумерній новинці


Жіночна та спокуслива парфумована вода презентована у 2020 році у тандемі з однойменним чоловічим виданням. Відмовившись від класичного та звичного для нього чорно-білого оформлення, виробник цього разу вибрав кольорові флакони. Так, аромат для жінок вийшов у пристрасній рожево-жовтій гамі, чоловічий – у жовто-синій.

Тим, хто ухвалить рішення купити This is Love! For Her, виробник обіцяє розпал пристрастей схожий на той, що вирує в серцях закоханих. Адже тематиці кохання – ніжного, хвилюючого, всепоглинаючого – і присвячена ця ароматна пара. Парфумована вода заявляє про свій зухвалий характер початковими акордами - тут править балом гострий солодкуватий імбир. У «серцевій» ноті увагу приковує ніжна та романтична фіалка, чарівні пахощі якої доповнюють обійми грайливої ванілі. Завершує композицію розкішний штрих, наповнений деревною солодкістю шикарного сандалу.

Твір заявлено у категорії «східні квіткові». Її автором стала відома Сідоні Лансессер, яка раніше вже продемонструвала свій талант, створивши парфумерні продукти для портфоліо цієї торгової марки.