0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana One for Men Eau de Parfum Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Dolce & Gabbana The One for Men Eau de Parfum Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Dolce&Gabbana The One for Men Eau de Parfum Intense



У дні, коли доведеться робити неможливе, знову приймати складні рішення, бути відважним і зухвалим, ви можете собі дозволити виглядати надзвичайно! Дорогого костюма та брендових аксесуарів для цього буде недостатньо. Ймовірно, для завершення образу вам доведеться купити One for Men Eau de Parfum Intense! Адже з цим парфумерним виданням ваш look набуде бажаної досконалості, а самі ви відчуєте внутрішню силу, про яку не знали раніше.



Dolce&Gabbana – вибір амбітних та харизматичних



Зовнішній вигляд чоловіка – успішного, респектабельного – важливий йому самому. Він може бути людиною, яка вже відбулася в житті, або лише складати плани з досягнення амбітних цілей і підкорення небачених вершин, але якісний аромат – те, що його щомиті надихатиме і посилюватиме його впевненість у собі. Прийнявши рішення купити парфум від Dolce&Gabbana, він прирікає себе на те, щоб бути поміченим, стати впізнаваним і викликати своєю появою захоплення! Адже ця елітна композиція – безумовна ознака гарного смаку та еталон високої якості, якому необхідно відповідати. А значить, і чоловік, який її вибирає, завжди виглядає бездоганно.



The One Collection – відчуйте свою обраність!



Відома парфумерна колекція була запущена італійським брендом у 2006 році разом із появою першого жіночого аромату. Дебютне чоловіче видання вийшло за два роки пізніше. Аромати для Нього та для Неї із сімейства The One стали уособленням успішності, обраності, атрибутом самодостатніх, яскравих, привабливих людей, задоволених своїм становищем у суспільстві та вміючих отримувати задоволення від життя.



Після кількох фланкерів та трансформацій, що вийшли на сьогоднішній день у рамках колекції, у 2020 році виробник представив новий дует. Чуттєвість, привабливість, мужність – цей мікс визначає настрій парфумованої води для чоловіків The One for Men Eau de Parfum Intense. Для її оформлення обрано той самий фірмовий флакон. Чим насиченіше і голосніше звучить аромат – тим інтенсивніший колір його фіалу, ось чому для цієї версії дизайнери зупинилися на елегантному чорному, як квінтесенції глибини та проникливості парфумерної композиції.



Парфумована вода відноситься до сімейства шкіряних. Її пахощі притягують погляди і зачаровують, її флер наповнений контрастністю та магічною грою нот. Початкові акорди парфуму відгукуються квітковими гіркувато-солодкими мотивами неролі, що заявляють про шляхетність композиції. Їх доповнює пікантна свіжість кардамону та пряно-хвойна прохолода кипарису. Чуттєвість неролі відчувається протягом усього звучання аромату. У «серцевому» акорді її доповнює м'якість кашмерану, мотиви густого і теплого бензоїну, відлуння гіркувато-чайної мускатної шавлії. У фінальному штриху до квіткової вишуканості додаються спокусливі акценти шкіри, смолисто-терпкі пачулі та чарівний шкіряно-мускусний лабданум.