0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent La Nuit De L`Homme Eau de Parfum Парфумована вода
3 121 грн
3 629 грн
Акція
-14%
Yves Saint Laurent La Nuit De L`Homme Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
3 316 грн
3 856 грн
Акція
-14%

Yves Saint Laurent La Nuit De L`Homme Eau de Parfum

 

Один з найвідоміших у світі чоловічих парфумів Yves Saint Laurent L ` Homme , має, як відомо, безліч фланкерів. Але навіть серед десятків варіантів звучання мужності завжди є найбільш вдалі та виразні. Саме такий бестселер перед вами – чудовий східно-деревний La Nuit De L`Homme _ _ Eau de Parfum !

Це шикарний вечірній парфум для осінньо-зимового сезону – насичений, щільний, повний експресії та тепла, темпераментний та чуттєвий. Це ідеальний вибір для побачень та свят, урочистих приводів, зустрічей «без краватки» - респектабельний, харизматичний, незабутній!

Він обволікає вас фужерними та пряними, деревними та шкіряними, ванільними та лавандовими, амбровими та тваринами, чуйними та землистими акордами – просто незрівнянна іміджева прикраса для справжнього чоловіка!

Трохи історії

 

Ця колекція – одна з найчисленніших та найрізноманітніших у світі. Лінія L`Homme складається з 25 видань з різними характерами: підберіть свій і насолоджуйтесь ефектом !

Флагман колекції був випущений у 2006 році, його авторами є одні з найвідоміших парфумерів сучасності – Anne Flipo, Pierre Wargnye, Dominique Ropion та Juliette Karagueuzoglou. Майстри створили вражаючий деревно-квітково-мускусний мікс, проте наступні видання завжди відрізнялися індивідуальним звучанням.

Флакон незвичайної форми у вигляді «болта» з характерною кришкою-шайбою – суто чоловічий атрибут, який зайвий раз підкреслює маскулінність парфумів колекції. Видання La Nuit De L` Homme Eau de Parfum насичено-коньячного кольору – воно сприяє приємному відпочинку і обіцяє теплі емоції та спогади про чудово проведений вечір!

Вся чоловіча колекція будинку YSL представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande. Тут ви можете купити Yves Saint Laurent La Nuit De L` Homme Eau de Parfum в Україні ви можете за дуже приємною ціною, з гарантованою справжністю.

 

Впевненість та чуттєвість, мужність та романтизм!

Твір вступає яскравим цитрусово-пряним міксом виразного, енергійного кардамону і нот грейпфруту, що наповнюють енергією.

Такий тонізуючий і бадьорий старт змінюється найелегантнішим центральним акордом: тут дорога шикарна шкіра доповнена аристократичним дуетом лаванди та мускатної шавлії.

Фінальна тема наповнює простір насолодою карамельно-зелених бобів тонка на вишуканій деревній базі з димно-шоколадно-землистого ветиверу та вершкового сандала, доповненого приємним орієнтальним акцентом почул.

Якщо вам до вподоби вміння відпочивати красиво навіть у дрібницях , вам неодмінно варто купити Yves Saint Laurent в інтернет - магазині La Grande для своєї колекції - або ж у подарунок тому чоловікові , який здатний оцінити цей презент !