0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bdk Parfums Nuit de Sable

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

BDK Parfums Nuit De Sable Парфумована вода
267 грн
BDK Parfums Nuit De Sable Парфумована вода (тестер)
100ml
3 808 грн

BDK Parfums Nuit De Sable – зоряна пил у рожевому саду

 

Аромат, який будить романтичні фантазії… Запах, який переносить нас у паризький сад Пале-Рояль, де місячної ночі під зоряним небом двоє щасливі бачити один одного серед прекрасних, тонко пахучих троянд. Чарівна тиша розчинена в пахощі квітів – лише шелест шовкової сукні та крил нічних птахів над головою – все це аромат BDK Parfums Nuit De Sable !

Він наповнює простір навколо ароматом теплих та свіжих прянощів, дерева та троянд із чудовими пудровими та амбровими, піщаними та фужерними, мускусними та квітковими відтінками.

Це дуже паризький аромат – витончений і хвилюючий, нескінченно жіночний та чуттєвий, при цьому – елегантний та вишуканий, без краплі надмірності, без тіні вульгарності… Романтика та чари – сама досконалість!

Трохи історії

 

Бренд нішевої парфумерії Bdk Parfums заявив про себе порівняно недавно, в 2016 році, але завдяки яскравим креативним ідеям свого засновника Девіда Бенедека швидко набув популярності серед поціновувачів красивих, ексклюзивних парфумів у французькому стилі. Розроблений Бенедеком дизайн флаконів, увінчаних кришкою у вигляді купола палацу Гране-Пале, де проходять найпрестижніші покази мод, робить його продукцію відомий на полицях усіх нішевих парф-бутиків - як квінтесенція фешн-аури Парижа.

До речі, саме в цьому палаці свого часу відбулася презентація нового бренду – чудова заявка на успіх! Він прийшов і завдяки співпраці з найкращими сучасними парфумерними майстрами – так, автором композиції BDK Parfums Nuit De Sable стала молода, але дуже перспективна Марі Шнірер з компанії Maelstrom.

Прем'єра «Пісочної ночі» відбулася у 2019 році – твір став частиною основної колекції бренду. Вся вона представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити BDK Parfums Nuit De Sable можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Пелюстки на піску в Пале-Рояль.

Чари романтичного вечора, що опускається на плечі, чудово передають вже перші акорди композиції, що огортає все навколо пряними мерехтливими іскорками мускатного горіха і кардамону з Гватемали - вони божественно гармонують з орієнтальним, кремово-вершковим підтоном деревини сандала.

Головна тема троянд розкривається в серці твору, де пахнуть чудові турецькі троянди, аранжовані з пісочною нотою – мінеральною і теплою після сонячних променів, що нещодавно пішли з саду.

Завершується враження пряними акцентами мускатного горіха на чуттєвій, привабливій пишності амброксану і мускусу, підсолоджених зеленим нюансом бобів тонка.

Якщо ви збираєтеся на побачення та насолоджуєтеся гарним романом – виберіть для нього гідне обрамлення: варто купити BDK Parfums Nuit De Sable та провести вечір у його товаристві – і ця зустріч стане незабутньою!