0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Nuit Tresor Nude

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Nuit Tresor Nude Туалетна вода
Немає у наявності
Lancome La Nuit Tresor Nude Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Lancôme La Nuit Tresor Nude  оголений скарб

 

Квітковий аромат Lancôme La Nuit Tresor Nude подібний до солодкої млості під літнім сонцем - він розслаблює, дарує відчуття блаженства, релаксу, наповнює енергією жіночності і надає незвичайну привабливість. Його солодкі, ванільні, кокосові, цитрусові та бальзамічні відтінки несуть у собі насолоду передають цю ауру своїй володарці, а також усім тим, хто мав щастя опинитися з нею поряд.

Це прекрасне доповнення жіночого образу з весни і до осені – магія квітів і ласощів, тепло ніжної шкіри, нагрітої сонцем, і чарівність істинної, нічим не прикрашеної принади тієї, яка варта такого подарунка.



Історія аромату

 

Культовий аромат всесвітньо відомого паризького бренду Ланком зветься «Скарб» - Tresor. Вперше ці парфуми були представлені в 1952 в кришталевому флаконі від Baccarat, ставши на багато десятиліть класикою спокуси і зразком французького шику.

В 1990 його було перевидано у форматі парфумованої води, і талановитий майстер Софія Гройсман вдихнула в нього сучасне східно-квіткове звучання. Скарб став іще більш цінним і досконалим, до того ж набув тієї чудової форми флакона, яку тепер у будь-якому парф-бутику можна впізнати з першого погляду.

З того часу колекція «Скарбів» все збільшувалася, поповнюючись унікальними екземплярами, а в 2015 році вперше з'явився в ній і «Скарб ночі» - солодкий східногурманський твір роботи Крістофа Рейно та Амадін Клер-Марі. Цей вечірній спокусливий парфум так сподобався шанувальникам такого напряму, що дав початок окремій лінії, в якій зібрано вже 8 чудових видань.

Всі вони були поміщені в огранований, немов діамант, флакон, прикрашений елегантним чорним бантом-бархоткою, і лише твір «Нюд» витримано в абсолютно пастельній тональності скла флакона, банта та чарівного вмісту – всі вони мають найніжніший пудровий відтінок.

Придбати Lancôme La Nuit Tresor Nude в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ця новинка вже доступна шанувальницям коштовностей від будинку Ланком.

 

Заворожує з першої миті!


Офіційний сайт Ланком був радий представити свій «Скарб» у всій красі ще взимку 2020 року, коли відбулася його прем'єра. Ця композиція інтригує красою прелюдії, серця та фіналу, спокушаючи своїми ніжними дотиками.

Вона відкривається солодким дуетом кокосу та стиглого персика, доповнених цитрусовим штрихом трохи терпкого бергамоту. Серцева тема чуттєва та романтична – тут пахощі дамаської троянди доповнено чарами вершкової золотої гарденії та чудовим водним сонячним акордом. І, нарешті, база полонить нас солодощами бензоїну і ванілі в мареві нескінченно привабливого амброксану.

Якщо ви цінуєте скарби французької парфумерії, цей ніжний екземпляр неодмінно має опинитися у вашій колекції: варто купити Lancôme La Nuit Tresor Nude - І ви будете буквально обсипані компліментами!