0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Radikal Iris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

3 788 грн
Lm parfums Radikal Iris Духи (тестер)
Немає у наявності

Lm Parfums Radikal Iris – парадоксальна елегантність екзотики

Ця витончена парфумерна композиція нагадує букет, складений за всіма правилами мистецтва флористики та з урахуванням мови кольорів. Пікантний, п'янкий аромат розповідає про кохання та захоплення, приховану ніжність та повагу, символізує відвагу та чистоту, умиротворення та делікатність.

У яскравих переливах відбивається шляхетність і сміливість цілеспрямованих та наполегливих людей, які вибрали Lm Parfums Radikal Iris як свій ароматний символ. Власники парфуму - це чоловіки та жінки, які вміють стримувати емоції, зберігати в таємниці свої потаємні бажання та йти до мети, незважаючи на перешкоди. Вони пристрасні та пустотливі, енергійні та екстравагантні, впевнені в собі та делікатні, але незмінно елегантні, тому й визнані іконами стилю.

Орієнтальна мелодія їхнього аромату оспівує чуттєвість, провокує, натякає на бунтарське минуле, але закликає не розчаровуватись у житті – адже вона така прекрасна!

 

Історія аромату

Чорні скляні флакони лаконічної прямокутної форми, збоку ефектна декоративна вставка червоного кольору – такими постали перед поціновувачами нішевої парфумерії бренду LM Parfums три вишукані серії, що вийшли у складі Radikal Collection. Нову лінійку було представлено у квітні 2018 року на виставці в Мілані.

В основі кожної композиції, згідно ідеї креативного директора та засновника цього парфумерного будинку Лорана Маццоне, лежить історія його улюблених квітів. Рекламою новинок займався Маттіас Ліндблум - вокаліст шведської синтіпоп-групи Vacuum.

Серія Radikal Iris присвячена «травневим перлам», райдужній квітці богині Іріди. Згідно з давнім міфом, веселка служила грецькій богині мостом для переходу з одного царства в інше. Тому квіти ірису символізують зміну станів душі, усвідомлення необхідності змін, сприйняття природної краси. Жорстке смарагдове листя і ніжні пелюстки квіток уособлюють контрасти життя, врівноважують жіночу та чоловічу природу.

Тому купити Radikal Iris LM Parfums вважають за краще, хто хоче вийти за межі дозволеного і самостійно формувати свою нову реальність.

 

Східний аромат із французьким характером

Насичена квітковими та орієнтальними мотивами унісексова композиція кличе нас переступити межу повсякденної рутини та розкрити свій таємний потенціал. Починає мелодію пудровий з деревним акцентом ірис, що супроводжується благородним бергамотом, задерикуваним рожевим перцем і неповторним гальбанумом з його вишуканою зеленою гіркуватістю. Запашний квартет полонить співзвуччям солодких, трав'янистих, бальзамічних, пряних нот, Він навіює мрії і створює романтичну ауру, дарує стійкість і допомагає знайти вихід навіть із складних ситуацій.

«Серце» парфуму зачаровує гіркуватими, смолистими акордами білого кедра і зеленою пряністю листя почув, оточуючи своєю аурою спокою. Тяжкий настрій посилює мускусний шлейф, майстерно доповнений тютюновими акцентами амбри та горіховими вкрапленнями бобів тонка.

Придбати LM Parfums Radikal Iris можна в інтернет магазині Lagrande, замовивши доставку кур'єром чи поштою.