0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Aventus Cologne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Aventus Cologne Парфумована вода
229 грн
Creed Aventus Cologne Парфумована вода (тестер)
100ml
7 173 грн

Creed Aventus Cologne

 

Бестселер світового рівня Creed Aventus , здавалося б, важко перевершити. Але Олів'є Криду вдалося неможливе: він створив чудову нову версію Creed Aventus Cologne , яка здатна захопити навіть найвибагливіших цінителів елітарних чоловічих ароматів. Цей парфум підкорює серця ефектними та елегантними цитрусовими та деревними, мускусними та пряними, шкіряними та фужерними, пудровими та фруктовими, димними та солодкими відтінками.

Це приголомшливий респектабельний аромат, при одному вдиху якого ви починаєте відчувати себе зовсім по-іншому: більш статусним, значущим, виконаним того особливого чоловічого шарму, що властивий лише тим, кого любить Доля.

І хоча в назві є слово Cologne , що означає одеколон, його стійкість просто чудова - цей твір, безперечно, гідний найпильнішої уваги і захоплення!

Трохи історії

 

Легенда сучасної парфумерії, культовий чоловічий аромат «Авентус» парфумерний дім Крід уперше представив у 2010 році. Аромат, в якому солодкі фруктові ноти інтригуюче поєдналися з деревом і шкіряними тонами на потужній чуттєвій базі, завоював щире кохання сотень тисяч шанувальників по всьому світу. Його автором став творчий тандем Jean-Christophe H?rault та Erwin Creed. Парфум виявився настільки шедевральним, що навіть через 10 років після прем'єри він увійшов до переможців The Fragrance Foundation Awards 2020 – нагороди найпрестижнішого міжнародного сайту парфумерії у світі.

А в 2018 році вийшов приголомшливий фланкер Aventus Cologne – справжня коштовність у колекції «Авентус», третій та найдосконаліший варіант бестселера.

Цей бренд має більш ніж 250-річну історію успіху і налічує сім поколінь, хоча його шлях до зірок починався аж ніяк не з парфумерії, а з модного одягу та шкіряних аксесуарів для верхової їзди, які Криди постачали представникам королівської династії Великобританії, а також найбільш знатних європейських сімей. Вперше аромати почали використовуватися брендом на початку минулого століття для ароматизації шкіряних рукавичок, для чого створювалися оригінальні композиції ароматів, а тепер у портоліо налічується вже понад видання.

Вся колекція парфумерії цього чудового старовинного бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Creed Aventus Cologne ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Ефектний та елегантний!

Парфум дивує цитрусово-пряною спокусою яскравого акорду, в якому з'єдналися мандарин та імбиром та рожевим перцем. У «серце» композиції поєдналися напрочуд гармонійні та приємні дерев'яні ноти вершкового сандала та димно-шкідливого ветивера в обрамленні чуттєвих почуттів. Завершується враження акцентом берези, що надає композиції шкіряного нюансу, чуттєвої магії мускусу та співзвучних йому тонів бобів тонкого і смоли стираксу.

легантність та аристократизм, він прикрашений традиційним сімейним гербом Creed . Якщо вам імпонує аристократизм та елегантність у парфумерії, інтригуюче мікшовані з умінням насолоджуватись кращими моментами, вам неодмінно варто купити Creed Aventus Cologne в інтернет-магазині La Grande.