0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Ex Nihilo Atlas Fever

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Atlas Fever Парфумована вода
11 141 грн
Ex Nihilo Atlas Fever Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Ex Nihilo Atlas Fever Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo Atlas Fever - Чуттєва лихоманка чарівного вечора ...

 

Жар атласної шкіри, ніжність дотиків, вогонь пристрасті у ваших очах, драйв темпераментної вечірки у стилі рок-н-рол – ось вихор емоцій, які стрімко вносить у ваше життя аромат Ex Nihilo Atlas Fever ! Ця харизматична східно-гурманська композиція огорне вас аурою деревних та ванільних, амбрових та пудрових, солодких та бальзамічних, пряних та димних відтінків. Ця тепла мелодія стане ідеальним фоном для вечорів осінньо-зимового сезону - важких, довгих, повільних, сповнених чуттєвих насолод і насолодою - естетикою розкоші.

Він прикрасить прекрасну жінку або стильного чоловіка, пробуджуючи бажання вбирати задоволення всією шкірою, захоплюватися бездоганністю улюбленого тіла і палати пристрастю все більше і більше.

Трохи історії

 

Твір був представлений вперше у 2017 році та став частиною чудової «Вавілонської» колекції Babylone, що гармонійно поєднує скарби Сходу та Заходу. Творцем композиції Ex Nihilo Atlas Fever стала Shyamala Maisondieu (Шьямала Мезондьо) – французький парфумер із компанії Givaudan, автор шести десятків творів, у тому числі таких хітів, як Rose Fraiche Yves Rocher, Pink Sugar Aquolina та Id?le Lanc?me.

Залучення таких блискучих майстрів – відмінна риса бренду Ex Nihilo , чия назва перекладається «З нічого, з чистого аркуша» і ідеально відображає історію створення цього бренду, заснованого в 2013 році трьома друзями-кріейтерами – французом Бенуа Вердьє, шведом Олів'єй Ройєром . Девізом бренду стала крилата латинська фраза «З нічого не виникає нічого». Їхньою продукцією стали концептуальні нішеві парфуми, не схожі на тренди мас-маркету та люксу – кожен зі своєю історією та яскравою індивідуальністю.

Вся колекція Babylone, а також безліч інших найцікавіших творів бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Ex Nihilo Atlas Fever ви можете на сайті або в шоу-румі з гарантією справжності.

Магія Atlas Fever…

Композиція цілком і повністю присвячена чуттєвим насолодам - тому особливому відчуттю, коли по шовковій шкірі ковзає атлас гарного одягу для незабутнього вечора, а флер східногурманського аромату вбирається кожною клітиною тіла.

Твір відкривається дурманною бальзамічно-димною нотою ладану, що надає загадкову тональність усьому аромату. Темпераментний нюанс прелюдії надає нота, що інтригує, соковитих червоних ягід.

У «серці» пахне незрівнянна нота нарциса – божественний аромат казково прекрасної, витонченої квітки.

Завершується враження складною та дуже приємною деревною базою, майстерно складеною з дуба, гуаяку, сандала та кедра. Такі багатопланові та багаті відтінки деревини прикрашені ніжною насолодою ванілі та бобів тонка.

Хочете дарувати насолоду не тільки собі, а й оточуючим – однією лише своєю присутністю? Вам неодмінно варто купити Ex Nihilo Atlas Fever в інтернет-магазині La Grande - і радіти кожній миті цієї чуттєвої феєрії!