0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Ck Everyone

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein CK Everyone Туалетна вода
53 грн
Акція
Calvin Klein CK Everyone Туалетна вода (тестер)
100ml
1 114 грн
1 342 грн
Акція
-17%
Calvin Klein CK Everyone Гель для душу (тестер)
Немає у наявності
Calvin Klein CK Everyone Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Calvin Klein CK Everyone Гель для душа
Немає у наявності

Calvin Klein CK Everyone – свобода самовираження для всіх і кожного!

 



Який свіжий, чистий, природний цей новий аромат від Calvin Klein – цитрусовий фужерний CK Everyone! Прикрашений акватичними, свіжими, зеленими та мускусними акордами, він не диктує своїх правил, не виставляє вам умов щодо образу, одягу та відповідного моменту – навпаки, дарує можливість бути лише собою, підкреслюючи у своїх власниках все найкраще. Енергійність і зухвалість молодості або гармонійний впевнений у собі спокій трохи дорослішого характеру – всі ці риси зможуть знайти своє відображення у звучанні аромату, який підійде і чоловікам, і жінкам.

Така туалетна вода стане прекрасною супутницею навесні та влітку, обдаровуючи вас своєю м'якою солодкою прохолодою, дозволяючи вам формувати свій власний стиль одягу, поведінки та життя в цілому. Вона ніби закликає стерти у своїй свідомості те, що тяжить над вами і заважає легко дихати і рухатися - правила і догми. Її аромат допомагає залишитися справжніми, зберегти своє Я і вільно виявляти його, не заважаючи нікому навколо.



Трохи історії

 

Новинку модного будинку Кельвіна Кляйна створив у 2020 році відомий парфумер Alberto Morillas (Альберто Моріллас). Його співпраця з цим знаменитим американським брендом тривала і плідна: це саме він у 1994 році презентував CK One, що миттєво став культовим, – цитрусово-фужерного «флагмана» однієї з найчисленніших у світі парфумерних колекцій. Лінійка CK One Collection нині налічує майже чотири десятки творів – причому більшість цих фланкерів цікаві, у чомусь незвичайні та завжди виявляють свою індивідуальність.

Ідею CK Everyone повною мірою відображає назву: парфум, створений у стилі унісекс, родоначальником якого, до речі, і є модний будинок Calvin Klein, - дійсно адресований всім. Будь-яка людина зможе доповнити свій образ таким ароматом, тим більше, що туалетна вода абсолютно втілює в собі концепцію стилю від Кельвіна Кляйна: простоту, лаконічність і досконалість, що міститься в них. Фірмові джинси, біла сорочка, мінімум деталей і цей універсальний аромат - такий фон дозволить кожному з нас проявити свою індивідуальність повною мірою, не ховаючи її за химерним одягом і не спотворюючи свою особистість хитромудрими парфумерними вишукуваннями.

 

Залишайся собою, створюй свій стиль!


Композиція туалетної води настільки ж проста і ідеальна, як і її концепція до того ж вона майже на 80% складається тільки з природних інгредієнтів: натуральні спирти, органічні складові - ідеальний парфум для тих, хто дотримується веганських переконань!

Верхні цитрусові ноти апельсинової олії динамічно доповнені пряним акцентом імбиру. У серцевому акорді свіжий та прохолодний потік водних нот посилений приємною терпкістю зеленого чаю. У фіналі шляхетність акценту білого кедра доповнено чуттєвим тріо привабливого мускусу, запаморочливих пачулів і теплої звабливої амбри.

Фірмовий стиль флаконів цієї колекції залишився незмінним – це проста прозора «фляга» з логотипом модного будинку: тільки потрібне та нічого зайвого!

Придбати Calvin Klein CK Everyone в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, адже ми першими представляємо усі світові новинки!