0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome Attraction

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome Attraction Парфумована вода
7ml
547 грн
710 грн
Акція
-23%

Lancome Attraction - сила тяжіння

 

Модний дім Lancome – втілення французької класичної парфумерної школи: вишуканої, сексуальної та неймовірно привабливої. Саме про тяжіння розповість нам композиція Attraction , переливаючись відтінками білих квітів та ірисів, пудри та дерева, солодких та цитрусових, тварин та мускусних акордів.

Аромат незрівнянно підкреслює вашу жіночність, адже недарма його назва перекладається як «Притягнення»: бренд Ланком як ніхто інший знає все про спокусу, про жіночу спокусливість, про елегантність і ніжність.

Цей стійкий парфум з помітним чуттєвим шлейфом чудово доповнить ваші образи, створювані восени, красиво звучить він також взимку і навесні. Світле, тепле, схоже на сонячне світло, укладене у флакон, воно стане ідеальним подарунком коханій жінці – чи чудовим поповненням власної колекції.

Історія аромату

 

«Ланком» звучить для багатьох поколінь як символ краси та витонченості, французького стилю та паризького шику. Бренд був створений Арманом Петижаном, учнем знаменитого парфумера Франсуа Коті, 1935 року. Своє ім'я будинок Ланком отримав на честь назви однойменного прекрасного замку Le Ch?teau De Lancosme, околиці якого заросли трояндами – саме ці чудові квіти стали символом цієї марки.

Бренд знаменитий на весь світ справжніми шедеврами: мабуть, немає на світі людини, яка не чула б про Climat і Hypnose, Poeme і Magie Noire, Miracle і Tresor, Id?le і La Vie Est Belle. Гідне місце в цьому блискучому ряду займає і Attraction .

Його створили талановиті парфумери Даніела Рош Андріє та Крістіан Бішер (Daniela (Roche) Andrier та Christian Biecher). Даніела відома співпрацею з такими всесвітньо відомими модними будинками, як Bvlgari, Prada та Tiffany, а для Крістіана твір «Аттракшн» став блискучим дебютом.

Парфум вийшов у 2003 році, але захоплює шанувальників і досі. Він укладений у золотистий прозорий флакон досконалої форми, до якого рука буквально тягнеться сама – привабливість видання відчувається навіть на рівні дизайну!

Придбати Lancome Attraction в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього знаменитого та дуже престижного бренду.

 

Для жіночних та чарівних

Ця квіткова деревно-мускусна композиція захопить вас переливами квітів з перших секунд, огортаючи хвилюючим солодким флером гарденій, іланг-ілангу і неролі.

У серцевому акорді до них приєднуються оксамитові іриси та медовий жасмин, важка тубероза та оксамитова троянда, а також ніжний апельсиновий колір.

У фіналі теплими обіймами огорне вас мускус і амбра на підкладці з благородного кедра, чуттєвих почуттів і ванілі.

Хочете справити незабутнє враження ароматом, що віддає данину класиці, але із сучасним звучанням? Вам, безперечно, варто купити Lancome Attraction в інтернет-магазині La Grande - це найкращий вибір для елегантної, але нескінченно чуттєвої жінки.