0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Rochas Aquawoman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Aquawoman Туалетна вода
Немає у наявності
Rochas Aquawoman Туалетна вода (TRY)
Немає у наявності
Rochas Aquawoman Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Rochas Aquawoman – квітучий острів, загублений в океані



Модний будинок Rochas має справжній скарб: у його колекції є чудова композиція Aquawoman, що розкриває єдність природи Жінки та Води. Вона огортає вас солоними морськими хвилями з фужерною та цитрусовою свіжістю, захоплює ефектними тропічними квітковими та фруктовими нотами з пряними та мускусними нюансами – довершене відчуття…
Неймовірно гарний і флакон незвичайної форми, що поєднала в собі свіжий колір акватики, її хвилясту поверхню, сяюче срібло сферичної кришечки - чудовий дизайн! Справжня жінка, безперечно, варта такого подарунка, який зробить її літо незабутнім.



Трохи історії


Модному будинку Rochas більше ста років: він був створений у Франції в 1920 талановитим дизайнером Марселем Роша. Одним із перших у Парижі цей чудовий кутюр'є запропонував створювати не просто лінії нарядів, а цілісні образи, майстерно складені з одягу та ретельно підібраних до нього аксесуарів: сумочок та взуття, окулярів, пасків та інших доповнень. Маестро вважав, що в цій справі не може бути незначних дрібниць, і він мав рацію: доказом тому був колосальний успіх його продукції.
Перший аромат від Роша з'явився у 1944 році – це були парфуми Femme Rochas, з величезною любов'ю та увагою створені Марселем для своєї дружини. Творіння було зустрінуте із заслуженим захопленням, і з того часу парфумерія цього бренду вважається однією з найвишуканіших серед французьких марок.
У новому тисячолітті аромати бренду продовжують бути гідними цієї репутації. Одним з найкрасивіших сучасних жіночих ароматів вважається композиція Rochas Aquawoman, випущена вперше в 2002 році - вона стала парою парфуму Aquaman, що вийшов роком раніше, - блискучий тандем, що склав колекцію Aqua. Зараз це рідкість, але його незмінна популярність свідчить про його приголомшливу красу і високу якість. Автором бестселера став сам Мішель Альмайрак, один із найталановитіших парфумерів нашого часу, автор багатьох шедеврів, створених ним для провідних парфумерних будинків світу.



Духовна спорідненість жінки та води


Сила чуттєвості, м'якість і глибина, хвилювання та спокій, блаженство та таїнство зародження життя – все це є сутністю як жінки, так і водної стихії, блискуче передані у цій акватичній композиції.
Вона зустрічає вас прохолодною освіжаючою вологою морської води, напрочуд реалістично переданою у ольфакторних образах. Шляхетність та тонізуючий ефект вступу надає нота бергамота, а романтичний аспект розкриває прекрасна ранкова троянда – юна та ніжна.
Квіткова тема продовжена в «серці» композиції, де запаморочливо пахне хвилюючий букет із запашних нот гібіскуса, вишуканих лілій і вже зріліших, оксамитових троянд.
Завершується враження соковитою спокусою манго - тропічної нотки, що створює ілюзію перебування на райському острові. Чуттєвий аспект вашої жіночності розкриє дует мускусу та амбри у фіналі.

Чудова колекція «Вода» та інші бестселери бренду представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Rochas Aquawoman можна з гарантією справжності.