0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Hugo Baldessarini Black

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Hugo Baldessarini Black Туалетна вода
1 098 грн
Hugo Boss Hugo Baldessarini Black Туалетна вода (тестер)
75ml
956 грн

Hugo Baldessarini Black. Елегантний. Стильний. Чорний.

 

Х'юго Босс у співдружності з Вернером Балдессаріні ще на початку століття запропонували ідеальний святковий чоловічий парфум для міжсезоння та м'якої зимової погоди – східно-деревне видання Hugo Baldessarini Black . Цей аромат захопить вас своїм свіжо-пряним фужерним характером з чудовими акордами шкіри, зелені та трав, амбрових та чутливих відтінків.

Прекрасний вибір як для вечірнього образу – саме це підказує нам його назву, так і для денних урочистих та особливих моментів, коли ви повинні бути бездоганно елегантними та бездоганно мужніми.

Втіленням цього стилю є Чарльз Шуман - знаменитий німецький бартендер, який став ідеальним обличчям парфумерії будинку Балдессаріні з моменту його заснування завдяки своєму благородному сивині та унікальному поєднанню аристократизму, деякої зовнішньої брутальності та мудрого, філософського підходу до життя.

Історія аромату

 

Перший парфум нового бренду вийшов 2002 року – ще під егідою модного будинку Хьюго Босс, де працював дизайнер Вернер Балдессаріні. А з 2004 року бренд набув самостійності, і всі наступні його твори створювалися вже незалежно від великої фешн-корпорації – але, проте, досягли помітного успіху.

Флагман цього бренду Baldessarini Hugo Boss роботи майстрів Jean-Marc Chaillan і Pierre Wargnye став також початком окремої колекції, як продовження якої спочатку в тому ж році була видана яскравіша версія Baldessarini Concentrate, в 2013 був презентований ювілейний випуск Baldessarini Collector's , що вийшов як колекційне видання, а 2019 рік подарував нам новий ефектний чоловічий аксесуар - харизматичний Black.

Автором твору став талановитий парфумер Жан-Марк Шайян. Він зробив цю композицію свіжою та пряною, тоді як іменитий її попередник був виражений цитрусовим парфумом.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, виконаних у вигляді античної колони, що підкреслює класичне звучання парфуму та його елегантний напрямок.

Купити Hugo Boss Hugo Baldessarini Black в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який вже багато років виправдовує назву ікони стилю та орієнтиру європейської моди.

 

Фужерний парфум: мікс класики та унікальності

Яскравим стартовим акцентом став бальзамічно-пряний базилік і темпераментний рожевий перець, що становлять вражаючий контраст з холодом льоду.

«Серце» твору також побудоване на гармонії взаємодоповнення: ментолово-квіткова тема елегантної герані доповнена тут смолисто-солодким дивом мирри та пряною чуттєвістю почуттів.

Завершує враження яскравий, характерний для бренду шкіряний акорд – насичений, багатий та шикарний. Він прикрашений м'якою трав'янистою насолодою бобів тонка і приємним, що тягне мускусно-амбровим ароматом лабдануму.

Вам, безумовно, варто купити Hugo Boss в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонує парфумерна класика, але хочеться насолодитися її сучасними аранжуваннями, зберігши при цьому переваги традиційного підходу та якості.