0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lalique Soleil Lalique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lalique Soleil Lalique Парфумована вода
54 грн
Lalique Soleil Lalique Парфумована вода (тестер)
100ml
1 857 грн
Lalique Soleil Lalique Набор (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 150 мл)
Немає у наявності

Lalique Soleil Lalique - Сяюча жіночність!

 

У цьому сонячному флаконі хлюпочеться щастя! Будинок Lalique відомий своїм приголомшливим дизайном – його парфуми виглядають, наче твори мистецтва. Одним із найулюбленіших публікою за красу звучання та оформлення сучасних видань бренду по праву можна назвати Soleil Lalique. Це «сонечко» зігріває вас своїми солодкими та фруктовими, пряними та цитрусовими, мигдальними та горіховими, лактонними та карамельними, акватичними та квітковими відтінками. Він – втілена ніжність та м'якість, він огортає своєю жіночною магією, огортає чарівною владою природного тяжіння. Адже на землі все живе тягнеться до сонця, і тому ніхто не може відірватися від чарів володарки цього скарбу!

Такий парфум ідеально доповнює образ світлої, наповненої радістю, веселої та романтичної жінки. Він прекрасний протягом усього теплого сезону: з весни і до осені звучання композиції приголомшливо гармонує з настроєм самої природи!

Історія аромату

 

"Сонце" - чудова новинка з колекції будинку Лалік, випущена в 2019 році. Над твором працювало тріо талановитих майстрів – Alexandra Monet, Benoist Lapouza та Barbara Zoebelein. Парфум започаткував нову колекцію, яка у 2020 була продовжена твором Soleil Hair Mist тих же авторів – менш солодким, без молочних нот і лаконічнішим.

Обидві новинки надзвичайно сподобалися публіці – вони зачарували своєю жіночністю, ніжністю, відчуттям млості та абсолютної гармонії. Прекрасний перший твір вміщено у приголомшливій красі рельєфний флакон, що нагадує стилізоване зображення сонця, що чудово передає ідею аромату. Таке видання стане чудовим подарунком будь-якій дівчині та жінці, яка віддає перевагу теплим, солодким ароматам, які асоціюються із задоволеннями.

Купити Lalique Soleil Lalique в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, чиє мистецтво захоплює світ вже більше століття. Створений Рене Лаликом у 1888 році як ювелірний будинок, бренд протягом усього ХХ століття дивував фантазією та майстерністю виготовлення кришталевих, емалевих та скляних флаконів для провідних світових парфумерних брендів, а з 1992 року тішить своїх шанувальників та власними творами.

 

Сонце у флаконі

Композиція відкривається радісним, і водночас елегантним поєднанням іскристого сонячного мандарину, ароматного мигдалю та запашного пряного кардамону.

Потім парфум розкриває вам своє «серце», захоплюючи багатим і багатогранним акордом, де в повній гармонії об'єдналися насолода груш, зацукрованого мигдалю та карамелі з найніжнішою лактонною нотою молока, чудовим нюансом кави та вишуканою пахощами жасмину. Ви ніби потрапили на побачення в саду: під білосніжними квітами вам подана чашка улюбленого напою, що димиться, з частуваннями, і ви сповнені блаженства.

Завершує враження гурманський принадний акцент праліне, що чудово поєднується з вершковим відтінком сандалового дерева і чуттєвою магією білого мускусу.

Це ідеальне рішення для тих днів, які ви хочете присвятити особисто собі, подарувавши насолоду від споглядання краси сонячного дня і досконалості світу навколо - варто купити Lalique Soleil Lalique в інтернет-магазині La Grande, і життя стає променистим, лагідним і теплим!