0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Rochas Byzance Rochas

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Byzance Rochas Парфумована вода
1 055 грн
Rochas Byzance Rochas Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Byzance Rochas – казкове злиття Сходу та Заходу від майстрів Rochas



Модний будинок Rochas немов повертає нас у минуле – і в той же час дозволяє насолодитися всіма перевагами сучасних ароматів, відкриваючи нову сторінку в історії про подорож до Візантії, майстерно передану в розкішній флорієнтальній композиції Byzance Rochas. Чари Сходу та чарівний флер Парижа злилися воєдино в цьому розкішному флаконі, наповненому ванільними та пудровими, квітковими та деревними, мускусними та солодкими, цитрусовими, фруктовими та мигдальними акордами.
Теплі м'які обійми цього аромату захоплять вас у свій солодкий полон, створюючи навколо затишну ауру спокою та миру, добробуту та достатку. Це – ідеальна аура для того, щоб провести осінньо-зимовий сезон у щасливому настрої, насолоджуючись усіма подарунками долі, якими вона щедро та прихильно вас обсипає, як оточуючі – компліментами!



Трохи історії


Аромат натхненний Візантією – продовженням Римської Імперії. Її назва походить від Byzantium, старовинної назви Константинополя – торгової та культурної столиці, центру змішування цивілізацій, традицій, народів та звичаїв. Не дивно, що це грандіозне місце з такою цікавою історією послужило натхненням для багатьох творів мистецтва – літератури, живопису та музики – і, звичайно ж, парфумерії.
У 1987 році світ підкорила перша версія парфуму від бренду Роша, присвяченого Візантії – східного пряного аромату роботи майстрів Nicolas Mamounas та Alberto Morillas.
Варіація 2019 року Byzance Rochas - це нове прочитання історії Візантії від паризького модного дому Роша, таке ж блискуче, як і перше видання. Його формула лаконічніша і сучасніша, на першому плані тут фруктові, квіткові та ванільні тони – на відміну від насичено-пряної, альдегідної, виражено орієнтальної флагманської версії.
Вся візантійська колекція паризького бренду Rochas представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Byzance Rochas і ще п'ять чудових фланкерів з цієї лінії ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Візантія по-французьки


Композиція відкривається соковитими фруктово-цитрусовими тонами: тут стигла насолода груші доповнена цитрусовою терпкістю бергамота та чудовим квітково-зеленим флером неролі – квітів цитрусових дерев.
Цей флер отримав хвилююче продовження в серцевому акорді, де солодко пахне букет із бальзамічно-пряних, лактонно-мигдальних геліотропів, а також бархатистих жіночних троянд та повітряних,  кришталевих білих фрезій.
З квітковою темою чудово гармонує дуже жіночний ванільний фінал, де хмара мускусу, м'яко торкаючись вашої шкіри, пробуджує чуттєвість, а світле дерево складає шляхетну основу композиції.
Красивий флакон незвичайної круглої форми захоплює ефектним поєднанням темно-синього скла та золотого декору корпусу та кришки – справді дорогоцінний фіал!
Якщо вам імпонує змішання парфумерних традицій Сходу та Заходу, рекомендуємо купити Rochas Byzance Rochas в інтернет-магазині La Grande та відкрити для себе новий розділ в історії цивілізації.