0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Police Police Instinct

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Police Instinct Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Police Instinct Туалетна вода
Немає у наявності

Police Instinct - Довіряйте своїм інстинктам!

 

Людина керується інстинктами все своє життя. У коханні та в небезпеці, у конкуренції та симпатії вони ведуть нас, та їхня потужна, яскрава енергетика чудово передана у харизматичному парфумі Police Instinct . Він ніби справді пробуджує всі основні інстинкти, змушуючи відчувати загостреніше, яскравіше, свіжіше. Його природний магнетизм привертає до вас погляди та увагу, ви будете впевнені у своєму успіху, обравши собі такого супутника!

Парфуми переливаються пряними та фужерними, деревними та цитрусовими, землистими та чуйливими акордами – він справляє чудове враження на всіх навколо. Доречний в офісі, на діловій зустрічі, в неформальній обстановці, і особливо на побаченнях, цей аромат впливає на глибинну природу людського сприйняття.

Яскравий червоний корпус, лаконічні контури флакона, а головне – ефектне, абсолютно маскулінне звучання робить цей твір чудовою ідеєю для подарунка стильному чоловікові будь-якого віку.

Трохи історії

 

Колекція «Поліс Мен» з'явилася в 2010-і роки і стала їх символом, хоча її флагманський парфум Police Original вийшов ще наприкінці минулого століття, ставши дебютним парфумерним твором цього модного італійського будинку.

Лаконічні стильні флакони цієї лінійки відрізняються спокійною елегантністю – і лише яскравий, полум'яний «Інстинкт» будить асоціації із пристрастю та латинським гарячим темпераментом.

Бренд «Поліс» і справді любить епатувати публіку, його товари в основному орієнтовані на молодих людей, а ідеї завжди не просто креативні – вони стають модними трендами. Так сталося із дзеркальними темними окулярами, які саме з подачі Police почав носити весь світ у 90-х роках минулого століття. Ну а в новому столітті так само зухвалим дизайнерським рішенням став запуск парфумерної колекції To Be, яку помістили у флакони у формі черепів.

Якщо вам подобається італійський шик і ця яскрава елегантність - вам неодмінно варто купити Police Instinct! В Україні ви можете зробити це в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних світових парфумерних та косметичних компаній.

 

Втілення мужності

Композиція вступає експресивним поєднанням цитрусів та прянощів. Яскравий, іскристий тандем соковитих часточок терпкого бергамота і гіркуватий грейпфрут стає справді вибуховим, коли його доповнює запашний чорний перець.

Центральний акорд твору звучить вже інакше, спокійно та з гідністю: тут вишукано доповнюють один одного ментолово-квіткова елегантна герань та благородний білий кедр із його деревно-смоляними тонами.

Не менш гарний фінал: колоритний штрих пачулів інтригуюче лягає на базу ветівера з його нюансами диму, дерева та темного шоколаду.

Парфум буде чудовим вибором як презент, а також як поповнення власної casual-колекції з весни і до кінця осені. Якщо ви шукаєте особливий аромат «з характером», італійським темпераментом, але за демократичною ціною, ідея купити Police Instinct в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеальною!