0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Crazy for Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Crazy For Oud Парфумована вода
119 грн
163 грн
Акція
-27%
Mancera Crazy For Oud Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Mancera Crazy For Oud – божевільна харизма!

 

Вдові композиції від Мансера завжди подібні до коштовностей. Mancera Crazy For Oud – одна із найцінніших серед них. Вона переливається відтінками деревних та солодких нот, інтригує тваринами та шкіряними, квітковими та пудровими, ванільними та цитрусовими акордами.

Парфум просто чудовий як вечірній образ восени і взимку: він теплий і потужний, харизматичний і буквально наповнений енергією до країв. Підійде такий аромат не всім - він зобов'язує своїх власників бути не менш яскравими особистостями, щоб насолодитися абсолютною гармонією образу та суті.

Такий парфум гарний на відпочинку в респектабельному клубі або на зустрічі формату «без краваток», він допомагає домінувати в ситуації ділового спілкування - і неймовірно сприяє своєму моменту шикарного релаксу, позиціонуючи вас як людину зі смаком, шармом і великими можливостями.

Трохи історії

 

Аромати бренду вперше були представлені у 2008 році, коли знаменитий майстер П'єр Монталь ухвалив рішення про відкриття ще одного парфумерного будинку – цього разу у творчому тандемі зі своєю дочкою Амелі, яка виступила у ролі дизайнера. Прем'єра виявилася надзвичайно вдалою, нова марка – успішною, і на сьогоднішній день у портфоліо бренду налічується вже понад вісім десятків творів.

Композиція Mancera Crazy For Oud з'явилася в 2019 році і була присвячена одному з безперечних фаворитів П'єра Монталя – аромату дерева вудового. Це – унікальна рослина в південно-східній Азії та на Арабському Сході, запах деревини якої захоплює своєю смолисто-бальзамічною пряною насолодою зі шкіряними та димними нюансами. Уд, або агар, як його ще називають, є одним з найдорожчих компонентів пахощів на землі, адже рослини, в яких утворюється дорогоцінна смола, зовсім небагато, а процес екстракції речовини непростий.

Ось чому, купуючи Mancera Crazy For Oud , ви купуєте справжній ексклюзив – нішеве видання для справжніх поціновувачів прекрасного.

Всі найяскравіші, найпопулярніші твори Мансера представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mancera Crazy For Oud можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Божественний деревний парфум.

Твір відкривається чудово красивим і глибоким акордом лаоського уда з його бальзамічними, смолистими, пряними, солодкуватими деревними переливами. З ним чудово гармонує шкіряний акцент і терпкий цитрусовий нюанс бергамоту.

У «серці» твору солодкий гурманський мотив десерту тірамісу оздоблений романтичним штрихом оксамитових болгарських троянд, ніжними тонами пудрових фіалок та важкими пахощами білої магнолії. Чуттєвість цього букета підкреслює нотка пачулі.

У фіналі ваблива ваніль химерно поєднується з хвилюючим білим мускусом і теплою спокусою амбри на незрівнянній дерев'яній основі з акцентом дубового моху.

Композиція стане цінним придбанням як для чоловіків, так і для жінок, і якщо дерев'яні запахи – ваша перевага, вам неодмінно варто купити Mancera Crazy For Oud в інтернет-магазині La Grande!