0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tiziana Terenzi Siene

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Siene Парфумована вода
312 грн
Акція
Tiziana Terenzi Siene Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tiziana Terenzi Siene

 

Італійський парфумерний бренд Tiziana Terenzi надихнувся неповторною аурою колоритного містечка Siene у Тоскані, і прославив його, втіливши в пишноті деревних та амбрових, шкіряних та фужерних, димних та пряних, бальзамічних, тварин та пудрових акордів.

Це виразний осінній парфум, який чудово підійде для багатообіцяючого вечора. У зимовому сезоні він буде добрий і вдень, зігріваючи своїм насиченим, густим оксамитом.

Над виданням працював Паоло Теренці, засновник бренду, а його сестра Тіціана помістила аромат у класичний чорний флакон із старовинним фамільним брендом, виконаним у золоті – чудова ідея для респектабельного подарунку як чоловікам, так і жінкам.

Трохи історії

 

Перед вами один з найм'якших і найкрасивіших ароматів брутальної та насиченої «Чорної» колекції легендарного італійського парфумерного будинку, створеного Паоло і Тіціаною Теренці, спадкоємцями сімейного бізнесу пахощів.

У 2012 році парфумер Паоло та дизайнер Тіціана випустили свою першу колекцію дивовижно красивих нішевих видань – парфумів для обраних, які високо цінують ольфакторну красу.

Незабаром перша Класична колекція була продовжена - з'явилися розкішні парфуми в чорних лаконічних флаконах Black Collection. «Сієна» поповнила її у 2019-му – це видання присвячене старовинному містечку в регіоні Тоскана, що поблизу Флоренції. Це італійське містечко чудово збереглося, і в наші дні є магнітом для туристів та охороняється як пам'ятка Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Не дивно, що такий колорит був помічений і творцями італійських парфумів – Паоло Теренці присвятив йому це експресивне видання, яке дозволить вам не залишитись непоміченими, де б ви не опинилися!

Купити Tiziana Terenzi Siene в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що є еталоном італійської парфумерії, призначеної для обраних цінителів.

 

Східний аромат, народжений північ від Італії

Яскрава деревно-фужерна композиція відкривається потужним, шикарним акцентом дорогої шкіри - м'якої і добре виробленої, що лагідно торкається свого власника. Цей головний акцент гармонійно доповнений хвойним смолистим тандемом з кипарису та ялівцю – запашних деревних нот, які дарують вражаючу стійкість до твору.

Ця прелюдія змінюється бальзамічним ладановим димом, доповненим солодко-смолистим нюансом мирри, з якою так органічно поєднується східний акцент пачулів. Ірис привносить у «серце» аромату свій розкішний оксамит.

Завішається враження чудовою солодкою базою, де тягучий ароматний мед зливається з вершковою деревиною сандалу в хмаринці амброво-мускусної чуттєвості.

Вам, безумовно, варто купити Tiziana Terenzi Siene в інтернет магазині La Grande, якщо вам імпонують орієнтальні унісекс-парфуми з особливим шармом в італійському стилі.