0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Black Opium Neon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Black Opium Neon Парфумована вода
2 515 грн
2 959 грн
Акція
-15%
Yves Saint Laurent Black Opium Neon Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Yves Saint Laurent Black Opium Neon

 

Колекція найпривабливішого сучасного аромату від Yves Saint Laurent « Black Opium» поповнилася ультрасучасним твором Neon – він став однією з найяскравіших новинок цього бренду.

Всі шанувальники класичного «Чорного Опіуму» відзначають інтригуючі особливості цього видання, які привертають увагу саме до нього: крім фірмових білих квітів та кави тут солює тропічний фрукт Пітахайя в обрамленні іскристих цитрусів. Вас порадують і м'які фонові нюанси парфуму – ванільні та пряні, солодкі та пудрові.

Прекрасний вибір для клубних паті, побачень, свят та виходів у світ восени та взимку – це насичений, експресивний аромат, здатний спокушати та підкорювати, приковувати усі погляди до своєї володарки та нікого не залишати байдужими! Він збирає вам компліменти – а ви насолоджуєтеся!

Трохи історії

 

«Неон» - яскравий газ, який сяє та переливається у темряві. Саме такий і характер однойменного парфуму YSL – спокуси для східно-гурманської спокуси для вечірок.

У 2019 році авторами твору Black Opium Neon стали чудові сучасні майстри Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagn та Honorine Blanc. Саме вони були авторами і флагманської композиції, яка вигідно відрізнялася від флагманського Опіуму старої школи та всієї його лінійки фланкерів меншою насолодою та дуже приємним фірмовим кавовим акцентом. «Чорний Опіум» вважають молодіжнішим, рок-н-рольним варіантом, і «Неон» особливо яскраво ілюструє це.

Традиційний для лінійки Black Opium флакон у серцевині відкриває насичено-рожевий колір парфуму – він нагадує настрій і характер запаху: динамічного, спокушального – це саме втілення спокуси!

Якщо вам подобається ця колекція, неодмінно зверніть увагу на цю гурманську варіацію! В Україні купити Yves Saint Laurent Black Opium Neon та інші парфуми «Блек Опіум» ви можете в інтернет-магазині La Grande, де вся парфумерія та косметика гарантовано оригінальна.

 

Зяй неоновим світлом найяскравіше!

Спокуса починається з перших миттєвостей - це звучить чудова нота пітахай - солодкого тропічного фрукта. Його екзотичність ефектно підкреслена цитрусовим дуетом мандарину і цитрону, які наповнюють яскравою динамікою цю прелюдію і роблять звучання не лише солодким, а й тонізуючим, наче ігристий напій.

Ефектний вступ змінює фірмове «серце» – традиційна для «Блек Опіума» чорна кава оповита хвилюючим флером білих квітів – чарівного солодкого жасмину самбак і романтичного флердоранжа – квітучих дерев апельсина.

Завершується феєрія відомої, жіночної ванілі, оповитої чуттєвою хмаркою мускусу.

Якщо вам потрібен парфум для незабутнього вечора та яскравої ночі, рішення купити Yves Saint Laurent Black Opium Neon в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеальним!