0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nina Ricci Nina Rouge

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nina Ricci Nina Rouge Туалетна вода (тестер)
80ml
2 039 грн
2 399 грн
Акція
-15%
Nina Ricci Nina Rouge Туалетна вода
Немає у наявності

Nina Ricci Nina Rouge - Ідеальна спокуса!

 

Це яблуко від Nina Ricci – найяскравіший, соковитий, солодкий з усієї колекції – і, звичайно ж, нескінченно компліментарний. Nina Rouge втілює собою жіночність - чуттєву, спокусливу, ця композиція ніби ілюструє всі відтінки спокуси і жіночого флірту. Складно сказати, хто першою запропонував прекрасній підлозі це яблучко – біблійна Єва або все ж таки сучасна Ніна, але головне – результат: у цьому ароматі ви відчуєте себе неймовірно бажаною, романтичною, створеною для насолоди!

Такий парфум підійде для побачення чи свята, на якому ви – єдина, до кого має бути прикута вся увага. У той же час, в ньому немає нічого вульгарного та токсичного – він не набридне вам і оточуючим, огортаючи м'якими солодкими переливами карамелі та фруктів, цитрусів та ванілі, білих квітів та теплих прянощів.

Його ідеальний сезон - осінь, але завдяки своїй жіночності аромат буде чудовий де і коли завгодно!

Трохи історії

 

Парфумерна історія яблучок Ніни Річчі почалася в 2006 році, і успіх був настільки феєричний, що з одного фруктово-квіткового твору виросла вражаюча своїм діапазоном відтінків колекція, в якій зараз понад 25 парфумів. У калейдоскопі ароматів ви знайдете і свіжі, і солодкі аромати, а флакони захоплюють багатством відтінків та декору – ці «яблучка» виглядають по-справжньому дорогоцінними!

"Ніна Руж", виправдовуючи свою назву, стала втіленням ідеї червоного кольору, що символізує любов, спокусу, темперамент. Туалетна вода увійшла до колекції «Ніна» у 2019 році, а у 2021 з'явилася ще більш насичена, полум'яна «Екстра Руж».

Автором композиції Nina Ricci Nina Rouge став Olivier Cresp – один з найкращих сучасних парфумерів, який і створив все це «яблучне» пишнота.

Красивий флакон у вигляді знайомого всім «забороненого плоду» у цьому виданні яскравого червоного кольору з білою м'якоттю та сяючою глянсовою поверхнею – просто ідеальна спокуса!

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Nina Ricci Nina Rouge можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Сила жінки у червоному...

Червоний колір має особливу енергетику. Її чудово представляє соковита, стигла малина, чарівна насолода якої збалансована іскристою, зухвалою кислинкою ароматного цитрону.

У «серці» твору пахне жіночна, солодка, маслянисто-тропічна гарденія, чий шарм багаторазово посилений пряним акцентом харизматичного імбиру.

Найвиразнішим постає фінальний дует карамелі та бурбонської ванілі – це просто кульмінація спокуси!

Якщо вам імпонує такий яскравий і темпераментний аромат, вам неодмінно варто купити Nina Ricci Nina Rouge в інтернет-магазині La Grande - він стане окрасою вашої парфумерної колекції, ідеальним аксесуаром для тих моментів, коли ви почуваєтеся, немов знаменитість на червоній доріжці!