0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Dolce & Gabbana Light Blue Sun pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme Туалетна вода
Немає у наявності
Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme

 

Насолоджуйтеся сонячним днем та сяйвом чудового літнього настрою в компанії з чудовим ароматом Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme ! Цей гарний, іскристий і теплий парфум підкорює серця своїми переливами цитрусових і фужерних, свіжо-пряних і деревних, озонових і кокосових, мускусних і пудрових, землістих і ванільних відтінків - немов відблиски на воді, вони грають напівтонами і переходами .

Так само вільно і легко ви відчуєте себе у відпустці на мальовничому італійському острові, серед цитрусових гаїв, залитих потоком сонячного світла! Запахи тропіків пробуджують уяву, збуджують бажання та роблять будь-який курортний роман незабутнім!

Трохи історії

 

Чудова колекція Light Blue , яка стала одним із найкращих напрямків у портфоліо бренду Dolce & Gabbana , у 2019 році була продовжена новим чудовим дуетом – сонячним, яскравим, літнім ароматом Light Blue Sun у варіаціях для Нього та для Неї. Чоловіча версія Pour Homme відноситься до деревно-фужерних парфумів, жіноча - до фруктово-квіткових, вони відмінно гармонують між собою.

Над новинкою працював парфумер Олів'є Кресп, натхненний приголомшливою природою острова Капрі з його божественними сходами сонця, яскравими сонячними днями і сяючими відблисками морських вод навколо. Цей парфумерний дует адресований закоханим романтикам, які збираються провести відпустку на сонячному пляжі, і все життя – у сяйві променів свого кохання.

Красивий флакон ніби світиться зсередини, поширюючи довкола себе світло золотисто-медового відтінку. Коробка прикрашена зображенням Сонця, стилізованого під картинку з карти Таро, де ця карта – найсприятливіша серед усіх можливих, вона символізує процвітання та життєвий успіх абсолютно у всіх сферах, від кохання до фінансів, від родини до кар'єри.

Обидва видання лінії Sun представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme за найприємнішою ціною з гарантією справжності.

 

Сліпуче почуття!

Композиція наповнить вас теплою сонячною енергією, додасть яскравості вашому настрою та емоціям.

Вона вступає сяючим акордом, складеним із освіжаючих нот озону та іскристих цитрусів – грейпфрута з його чарівною гіркуватістю та терпко-деревного бергамота. Акцент пряного імбиру надає цьому вступу харизматичність та темперамент.

У «серці» твори зосереджені його спокуси: тут екзотичний кокосовий нектар з його тропічним колоритом, приправлений запашним розмарином та замшево-фруктовим османтусом на шляхетній дерев'яній підкладці з кедра.

Деревна тема втілюється і у фіналі, де в аристократичному та мужньому акорді зібрані ноти ветивера та дубового моху в аурі вабної ванілі та чуттєвого, витончено-сексуального білого мускусу.

Якщо вам потрібен відмінний парфум для відпочинку, що запам'ятовується на все життя зі своєю другою половинкою, віддайте перевагу цьому сонячному аромату! Варто купити Dolce & Gabbana Light Blue Sun Pour Homme в інтернет-магазині La Grande – і ви немовби переноситеся на тропічний острів, залитий сонцем!