0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Deep Forest

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Deep Forest Парфумована вода
2 663 грн
3 133 грн
Акція
-15%
Mancera Deep Forest Парфумована вода (тестер)
120ml
2 340 грн
2 753 грн
Акція
-15%

Mancera Deep Forest – чари ліси

 

Аромат Mancera Deep Forest веде вас все далі в ліс вузькою стежкою. Ви крок за кроком заглиблюєтеся в прохолодну, тінисту хащу, наповнену соковитою зеленню, ароматами дерева та амбри, цитрусів та білих квітів, пудрових фіялок, тваринного магнетизму шкіри та ароматного диму.

Ідеальна пора року для цього парфуму – осінь з його найбагатшою палітрою фарб та відтінків запахів. Втім, взимку або напровесні парфум теж розкриється у всій своїй красі, підкоряючи серця своїм теплим, чуттєвим звучанням.

Аромат призначений для неординарних чоловіків та жінок – мандрівників та шукачів пригод, романтиків та людей з відкритим серцем, які шукають зв'язку з природою. Якщо вам незатишно у склі та бетоні мегаполісу, а справжня ваша натура розкривається лише там, де природа первозданна, цей парфум створений для вас!

Трохи історії

 

Мансера бренд досить молодий, але вже надзвичайно престижний. Завивши про себе в 2008 році, марка відразу ж стала одним з найяскравіших і найрозкішніших нішевих парфумерних будинків, і це не дивно, враховуючи неординарну особистість її засновника. Ним став П'єр Монталь, відомий парфумер, який здобув профільну освіту в Парижі, а колосальний досвід – у країнах арабського сходу.

Свій твір Mancera Deep Forest він представив у 2019 році – новинка увійшла до основної колекції бренду. Натхненням до її створення стали аромати лісу – самої його глибини, заповідної хащі. Зелень і прохолода, соковита волога, теплі запахи деревини, аромати квіткового килима, що зачаровують, що покриває землю під ногами – незабутнє враження, яке захочеться пережити знову, вдихаючи парфум, що пробуджує фантазію.

Над дизайном флакона працювала Амелі Монталь, дочка знаменитого майстра. Він виглядає дорогою та гідною прикрасою будь-якої колекції поціновувачів ексклюзивів.

Всі найцікавіші твори Мансера представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mancera Deep Forest ви можете лише за кілька хвилин.

 

Потаємні лісові таємниці

Однією з кількох головних нот твору стала шкіра – респектабельна, дорога, стильна. Її ефектно доповнює димна аура ладану, пряне тепло гвоздики. А звучання бергамоту та апельсина посилює у вас відчуття цитрусової тонізуючої свіжості.

У «серці» твори зібрані чудові квіти – солодко-ніжні гілочки флердоранжу (апельсинових квітів), оксамитово-пудрові фіалки і троянди, а також красу, що ефектно підкреслюють їхню красу.

Завершується твір колоритним багатством деревних нот з провідним нюансом ветівера з його складним ароматом дерева, диму та темного шоколаду, з якими ідеально поєднується м'яка чарівність ванілі. Амбра і білий мускус, включені до формули, змусять вас здивуватися м'яким теплом, що розливається по тілу.

Якщо вам імпонує нетривіальна деревно-квітково-мускусна свіжість, вам неодмінно варто купити Mancera Deep Forest в інтернет-магазині La Grande!