0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Armani Prive Rose Milano

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Armani Prive Rose Milano Туалетна вода
Немає у наявності
Armani Armani Prive Rose Milano Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Prive Rose Milano прекрасна ніби мрія !

 

Італійський будинок моди презентує приголомшливу новинку, присвячену троянди як символ жіночої краси – блискучу та ніжну, хвилюючу та шикарну Armani Prive Rose Milano ! Ця шипрово-квіткова композиція, немов коштовність, переливається відтінками троянд та цитрусів, деревних та фруктових нот. У ній оспівується оксамитова пишнота рожевих пелюсток - п'янко-чуттєвих, свіжих, бездоганних!

Жінка в хмаринці такого аромату - сама досконалість: вона елегантна і приваблива, їй хочеться поклонятися, ніби справжній королеві, адже її парфум звучить так дорого, вишукано та високо!

Історія аромату

 

2020 рік став справжнім роком тріумфу парфумерії італійського модного будинку Армані – відбулися прем'єри одразу 4 чудових творів, які увійшли до нішевої лінії Les Eaux знаменитої елітарної колекції Armani Prive. Вони об'єднані тематикою подорожей в наймальовничіші куточки нашої планети, де парфумери відшукали собі яскраві теми для натхнення: крім «Міланських Троянд», вийшли також «Gardenia Antigua» оспівують пахощі Карибських островів, «Жасмин Кусамоно» в японському стилі чаю Оолонг парфум "The Yulong".

Як і решта флаконів колекції «Армані Прайв», новинки мають характерну кришку у вигляді чорного каменю, завдяки яким вони миттєво впізнаються в парфумерних бутиках. Парфуми Rose Milano переливаються у флаконі благородними відтінками димних троянд.

Над композицією працював чарівний жіночий дует – парфуми Марі Саламань та Дафна Бюже. Вони чудово розуміються і на сучасній фешн-культурі, у красі прекрасної половини людства!

Придбати Armani Prive Rose Milano в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас всю колекцію чудових новинок цього всесвітньо відомого італійського бренду, а також будемо раді представити повне його класичне портфоліо.

 

З'явитися у всьому блиску краси!

Твір, присвячений міланській троянді, оспівує королеву квітів у її найбільш елегантному, жіночному та розкішному втіленні – адже, як відомо, Мілан – неофіційна столиця італійської моди, і тутешні красуні просто запаморочливі!

Перший акорд свіжий і спокусливий: солодке пахощі соковитих груш доповнено тут прохолодним цитрусовим тандемом лимона та бергамоту.

Головна тема розкривається в серцевому акорді, де красуня постає в різних своїх обличчях: то це юний бутон на світанку в краплинках роси, то яскрава дамаська красуня rosa damascena у всьому своєму чуттєвому пишноті, готова до вечірнього побачення. Ви почуєте тут кілька іпостасей троянди – і оберете свою, яка ляже на вашу шкіру ідеальним саме для вас розкриттям. Доповнює красуню хвилюючий та романтичний жасмин.

У фіналі звучать чуттєві пачулі і дубовий мох, що надають композиції вишуканого шипрового характеру.

Вам неодмінно варто купити Armani Prive Rose Milano в інтернет-магазині La Grande, якщо троянди – ваша улюблена тема, і ви хочете справді чудову новинку!