0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Ferragamo Eau de Toilette pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

78 грн
Salvatore Ferragamo Ferragamo Eau de Toilette Pour Homme Туалетна вода (тестер)
100ml
1 638 грн

Salvatore Ferragamo Ferragamo Eau de Toilette Pour Homme – чудовий супутник ділового чоловіка !

 

Новий фужерний парфум модного італійського бренду Salvatore Ferragamo був представлений у 2020 році та вже встиг зібрати зацікавлену увагу чоловічої аудиторії. Ferragamo Eau de Toilette Pour Homme побудований на комбінації деревних та ароматичних, цитрусових та озонових, мускусних та землістих акордів. Він позиціонується виробником як парфум для молодої, динамічної аудиторії та пропонується для осінньо-весняного сезону.

Прекрасний вибір для жителів міст та мегаполісів, яким хочеться підкреслити свій класичний смак, та водночас позначити сучасність, активність та амбіції! Це – парфум для презентації себе як людини, яка прагне вперед і вгору, на краще і краще. Відмінний офісний варіант на кожен день, а також приємне доповнення до образу, який ви створюєте для побачень, адже дівчатам подобаються молоді люди з перспективами!

Історія аромату

 

Будинок Сальваторе Феррагамо був створений понад сто років тому і стартував як дизайнерська майстерня ексклюзивного взуття: у 20-ті роки минулого століття послугами Феррагамо користувалися зірки Голлівуду, а також вершки суспільства як Європи, так і Америки. Продукція бренду була така якісна і хороша, що він успішно пережив кілька економічно складних періодів: кризу 30-х років, Другу світову та складний етап відновлення світової економіки після війни. Весь цей час він залишався сімейним бізнесом, який перейшов від творця модного будинку до його дружини Ванди, а потім по черзі до їхніх п'ятьох синів та дочок. Так, сьогодні керує б'юті-концерном Феруччо Феррагамо, який обіймає цю посаду з 2017 року.

Крім взуття, до сфери інтересів модного будинку нині входять також одяг, аксесуари та, звичайно ж, парфумерія. Перший аромат з'явився ще 1960 року, а зараз колекція налічує майже сотню композицій. До їхнього створення залучаються відомі майстри, і основним критерієм запрошення до співпраці завжди є талант парфумера.

Новинку 2020 представив Ентоні Мезондьо (Antoine Maisondieu), відомий роботами для таких знаменитих марок, як Bottega Veneta, Burberry, Giorgio Armani, Gucci, Lanvin, ST Dupont, Tom Ford, Valentino, Versace.

Дизайнери також виявили талант: оформлення флакона вже зібрало багато позитивних відгуків клієнтів бренду.

 

Італійська елегантність

Композиція відкривається зухвалим і бадьорим цитрусовим тандемом бергамота і лимона, а потім захоплює харизматичним і надзвичайно приємним акцентом шавлії з його амброво-цитрусовим ароматом, що гармонує.

«Серце» парфуму складає оксамитова зелень фіалкового листя, яка чудово поєднується з деревною нотою білого кедра та багатим, красивим шкіряним нюансом.

Ще яскравіше представлене дерево у фіналі, де тандем дубового моху та димно-шоколадного ветивера просто чудовий. Мускус, який його доповнює, робить парфум чуттєвим, а його власника – надзвичайно привабливим для прекрасної статі.

Придбати Salvatore Ferragamo Eau de Toilette Pour Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де всі новинки з'являються першими!