0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lanvin Modern Princess Blooming

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lanvin Modern Princess Blooming Туалетна вода
Немає у наявності
Lanvin Modern Princess Blooming Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Lanvin Modern Princess Blooming - юність, весна і безтурботність

 



Легка та свіжа, ніжна та тендітна сучасна принцеса ідеально втілена у новій квітково-фруктовій туалетній воді. Modern Princess Blooming від парфумерного будинку Lanvin. Вона переливається озоновими та акватичними, цитрусовими та кавуновими відтінками у чудовій хмаринці хвилюючих квіткових ароматів. Це прекрасний повсякденний вибір для весняного чи літнього дня, який ви плануєте провести у гарному настрої та з посмішкою.

Шлейф у цієї туалетної води просто чарівний, що збирає щирі компліменти, а легкість звучання дозволяє оновити її стільки разів на день, скільки вам завгодно.



Історія аромату

 

Вперше «Сучасна принцеса» підкорила світ моди у 2016 році, коли відбулася прем'єра однойменного квітково-фруктового аромату роботи Крістофа Рейно, який започаткував цілу колекцію ніжних та жіночних творів. Потім, через два роки, з'явилася «Принцеса тендітна» - Modern Princess Eau Sensuelle, створена тим же майстром. І, нарешті, рік 2020 року познайомив нас з Принцесою Квітів, над якою чаклувала парфумер Наталі Лорсон – можливо, саме тому вона відрізняється від своїх «старших сестер» ніжнішим і витонченішим звучанням.

Якщо перша Принцеса спокушала в першу чергу яскравими фруктовими нотами червоних яблук і смородини, а друга - Sensuelle - огортала чуттєвим мускусом і ароматом півонії, то версія Blooming відрізняється своїми вологішими кавуновими нотами, і тому просто ідеальна спекотним літом.

Заслуговує на компліменти і оригінальний дизайн флаконів – вони нагадують сукню, в якій красуня-принцеса прямо зараз вирушить на бал! При цьому, хоча для всіх нарядів був обраний пастельний рожевий колір, відтінок Blooming найяскравіший.

Купити Lanvin Modern Princess Blooming в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де чудово представлено все портфоліо цього французького бренду високої моди, заснованого Жанною Ланвен ще 1889 року – спочатку як будинок моделей одягу. Першим парфумом бренду в 1924-му став Lanvin My Sin, а через три роки вийшла і перша версія знаменитого Arpеge, що в наші дні є світовим бестселером.

 

Символ витонченої ніжності


Композиція відкривається яскравим фруктово-цитрусовим акордом, де панує вологий прохолодний кавун, доповнений тонізуючим міксом мандарину та рожевого грейпфрута.

Серцевий акорд починається з чарівного запаху квітів османтуса, що має тонкий замшевий флер, що переплітається з відтінками абрикоса і персика – в Китаї та Японії його називають ароматом східної осені. Доповнюють його красу чудова дамаська троянда і хвилюючий солодкий жасмин.

У фіналі чарівно-привабливий білий мускус огорне вас, ніжно опускаючись на деревну базу з вишуканого білого кедра.

Якщо вам необхідний парфум, який гармонійно доповнить образ романтичної, тендітної та мрійливої дівчини, ідея купити Lanvin Modern Princess Blooming в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеальною!