0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Dolce Shine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Dolce Shine Парфумована вода
380 грн
Dolce & Gabbana Dolce Shine Парфумована вода (тестер)
75ml
1 680 грн

Dolce & Gabbana Dolce Shine: Мрій! Сяй! Надихай!

 



Модний дім Dolce & Gabbana представив напрочуд гарне та яскраве, легке та жіночне літнє лімітоване видання Dolce Shine, яке, дійсно, буквально сяє! Це парфум, від якого виходять хвилі позитиву та гарного настрою – сонячний, принадний, невагомий – і водночас виразний. Хто б не зіткнувся з ним, неодмінно відзначить, наскільки приємним є його звучання – незалежно від парфумерних уподобань, він подобається всім!

Настрій квітково-фруктової парфумованої води асоціюється з тропічним фруктово-солодким коктейлем, що злегка п'янить, поданим на столику, прикрашеним чудовим букетом білих квітів і тубероз.

Це чудовий аромат-антистрес, просто must have для сонячних весняних та спекотних літніх днів: будь-якої миті, коли вам захочеться освіжитися або підняти настрій, він буде під рукою!



Історія аромату

 

Композиція, яка є справжнім символом літа, відпустки та безтурботності, була створена у 2020 році талановитим парфумером Марі Саламань (Marie Salamagne) у рамках чарівної колекції «Дольче», започаткована ще в 2014 році. З того часу бренд радує своїх шанувальників щорічним яскравим фланкером, серед яких жоден не поступається іншому: всі вони по-своєму прекрасні!

Ви дізнаєтеся про цю колекцію миттєво за привабливим позитивним дизайном - флакончики прикрашені кришками у формі квітів, пофарбованих залежно від тематики твору. "Шайн", що перекладається як "Сяйво", отримав яскраву жовту кришку-квітку, яка вже одним своїм виглядом дарує заряд оптимізму!

Купити Dolce & Gabbana Dolce Shine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який з 1985 року задає тенденції італійської парфумерної моди завдяки сицилійським кутюр'є Доменіко Дольче та Стефано Габбана.

 

У потоці сонячного світла на узбережжі ти стоїш…



Автор твору, Marie Salamagne, стверджує, що натхненням для створення цієї парфумованої води для неї стала та унікальна пора на початку весни на узбережжі Альмафі, приморського італійського містечка біля затоки Салерно, коли воно стає буквально залито сонячним промінням – ще ніжним і не жарким, але таким бажаним, яскравим та сліпучим!

Композиція відкривається пишністю солодких, з кислинкою, терпкістю та гіркуватістю фруктових нот - міксу манго, айви та грейпфрута.

Фруктовий коктейль змінюється чудовим квітковим букетом з туберози, жасмину та флердоранжу (апельсинового цвіту), оповитих яскравим сонячним світлом, потоками озону та доповнених пікантним нюансом морської солі. Аура Альмафі відтворена тут воістину ідеально!

Завершує враження чарівність деревних нот, де світла деревина переплетена з австралійським сандалом та прикрашена ніжною магією білого мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Dolce & Gabbana Dolce Shine в інтернет-магазині La Grande, якщо ви маєте побачитися з сонцем і морем, або ж ви шукаєте аромат для свого найщасливішого літа!