0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee Парфумована вода
78 грн
Акція
Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee Парфумована вода (тестер)
100ml
2 286 грн
2 689 грн
Акція
-15%
Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee Набор (парфюмированная вода 60 мл + гель для душа 75 мл)
Немає у наявності

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee: дерево як втілення елегантності та чуттєвості.

 



Сучасний джентльмен поєднує в собі силу та ніжність, пристрасть та делікатність, вміння бути харизматичним, яскравим – і водночас дбайливим та ніжним. Але головне – він здатний бути елегантним та надійним, і саме ці якості покладено в основу ідеї композиції Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee. Тут вони були втілені багатогранними деревними мотивами, прикрашеними оксамитовими, пряними та шоколадними тонами.

Це чудовий вибір як для денних заходів, так і для вечірніх подій. Він підкреслить ваш смак і респектабельність, створюючи образ людини мужньої, доглянутої, спокійної, що привертає до себе.



Історія аромату

 

З моменту свого виходу в 1974 флагманський парфум колекції «Джентльмен», створений Полем Леже (Paul Leger), став зразком чоловічої елегантності і втіленням особливого стилю бренду Живанші. З того часу ця лінія оновлювалася кілька разів: у 2017 році вийшла сучасна версія роботи Олів'є Креспа та Наталі Лорсон (Olivier Cresp та Nathalie Lorson), яка враховує тренди нового тисячоліття. Потім бренд щорічно став тішити своїх шанувальників новими фланкерами, і новинка 2020 року – вже п'ята версія парфуму-легенди.

Вона присвячена магії деревних нот, які стали головною темою версії Boisee. Це відображено й у дизайні видання, який витриманий у стилістиці дерева, градієнтно забарвлений у темно-коричневі тони та відрізняється особливою елегантністю.

Прем'єра видання відбулася у січні 2020 року. Видання вже доступне і поціновувачам в Україні: купити Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція знаменитого бренду, заснованого спадкоємцем старовинного роду французьких аристократів Юбером де Живанші у 1952 році.

 

Мужність та елегантність



Щоб передати всі грані твору, в якості вступу було використано темпераментні пряні ноти: тут чорний перець доповнений запашним коріандром, і цей тандем задає харизматичний характер парфуму з самого початку. Елегантність привносить прохолодний акцент герані, роблячи цей старт по-справжньому особливим.

Але максимуму своєї чарівності парфумована вода досягає в центральному акорді, де розкішний пудровий оксамит ірисів доповнений притягненням ноти какао та деревним шармом білого кедра.

Тема дерева лише починає розкриватися в серці, потім отримуючи ефектне продовження у фіналі, де панує вершковий сандал, обрамлений пряним чуттєвим акцентом пачулей.

Якщо вам імпонує концепція лінії «Джентльмен», ми неодмінно рекомендуємо спробувати і цю новинку, яка неймовірно гармонійно доповнює чоловічий образ восени та взимку. Вам, безумовно, варто купити Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisee і в тому випадку, якщо ви хочете піднести подарунок, який напевно сподобається - такий парфум задовольняє смакам практично будь-якого напрямку.