0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Y Eau Fraiche

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Y Eau Fraiche Туалетна вода
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Y Eau Fraiche Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Yves Saint Laurent Y Eau Fraiche



Щоб відчувати себе активним та повним сил, вам тепер мало якісного сну та спорту. Вашому тілу вкрай необхідна енергія, яку дарує зухвалий вітер, що втілився у пахощі Y Eau Fraiche – нового парфуму від знаменитого французького бренду. Стильний, динамічний ароматний вихор таїть у собі іскристість цитрусів, елегантність квітів, силу прянощів та шляхетної деревини.



Усі грані чоловічого характеру у новій колекції ароматів


У 2017 році парфумер Домінік Ропіон створив черговий розділ у парфумерному портфоліо модного будинку Yves Saint Laurent. Так світ познайомився з роботою для чоловіків під лаконічною назвою Y. Вона є шляхетною освіжаюче-пряною композицією і адресована мужнім, впевненим у своїх силах чоловікам, які завжди грають за власними правилами, не оглядаються на чужу думку і вперто йдуть до своїх цілей.

Роком пізніше вийшло однойменне видання у концентрації парфумованої води. Цей варіант уособлює харизматичного, самодостатнього, рішучого чоловіка, перед натиском якого ніхто і ніщо не може встояти. Інтригу продовжила Y Live, випущена у 2019 році – ця емоційна композиція викликає захоплюючу бурю відчуттів та є справжнім подарунком для тих, хто сміливо йде на ризик, хто не може жити без постійного драйву. Завершує колекцію новинка 2020 року, яка є твором того ж майстра.



Коли ємність – більше, ніж форма


Тих, хто вирішує купити парфум Yves Saint Laurent Y Eau Fraiche, приваблює фантастичне оформлення цих робіт. Суворість геометричних ліній, що з'єдналися у високих флаконах, доповнюють холодні кольори, вибрані дизайнерами цієї лінійки ароматів. Неординарність вносить буква, що символізує їхню назву і химерним чином вплетена в лаконічну архітектуру масивної скляної ємності. Обличчям рекламної кампанії колекції став вокаліст гурту Maroon 5 Адам Левін.



Екстрасвіжість для наймужнішого!



Y Eau Fraiche
– парфум для цілеспрямованих, активних молодих людей, які шукають себе. Вони не сидять на місці, завжди готові до нових завдань та інтригуючих поворотів долі, самі визначають межу своїх можливостей, і навіть несподіваним зигзагам удачі не збити їх із наміченого шляху. Для таких чоловіків аромат від Yves Saint Laurent не просто атрибут щоденного образу – він є відображенням їхнього стилю, характеру, втілення їхньої мужності та обраності.

Туалетна вода сімейства «фужерні» зустрічає свого власника вибуховим коктейлем нот оптимістичного лимона та сміливого солодкувато-гострого імбиру. Цей тандем доповнює зухвалий перець, який надихає молоду людину йти далі, не зупинятися на вирішеному завданні. Енергійність композиції зашкалює у її «серці»: тут холод м'яти поєднується з потужними акцентами ягід ялівцю, гіркувато-квітковими нюансами герані, свіжістю екзотичного личі, прохолодою терпких тонізуючих відтінків лемонграсу. На завершення мелодії звучить розкішний тандем ладану та кедрової деревини.