0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Косметика 9Cc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Класифікація

Країна виробник

Група товару

9CC Deep Sea Pearl Blanchiment Moisturizing Pack Маска для обличчя
85 грн
9CC Juste Blanchiment Masque Поживна маска для вирівнювання тону шкіри
23 г
85 грн
9СС Sea Collagen Repair Gel Pack Маска для обличчя відновлююча
82 грн
9CC Blue Sea Blanchiment Water Drops Cream Крем для обличчя з екстрактом морської зірки
Немає у наявності
9CC Keine Akne Saubere Mask Тканинна маска для обличчя
Немає у наявності
9CC Marine Biology Tightening Mask Тканинна маска для обличчя
Немає у наявності
9CC Sea Collagen Heben Mask Тканинна маска для обличчя
Немає у наявності
9СС Purity Sea Foam Cleanser Пінка для вмивання з морським колагеном
Немає у наявності

Корейська косметика 9Cc

Продукція бренду 9Cc з Південної Кореї – це в першу чергу б'юті-засоби на основі морського колагену – унікальної сполуки, яка здатна регенерувати шкірний покрив, освітлити шкіру, подарувати їй запас вологи, покращити зовнішній вигляд та еластичність, відновити пошкодження та подразнення, а також захистити від зовнішніх впливів.

В основі кремів і просочення масок лежать дари моря, що відрізняються максимально ефективним, швидким і тривалим впливом, що дозволяє практично відразу помітити покращення зовнішнього вигляду: шкіра стає більш пружною, еластичною, міцною та доглянутою.

В результаті шкірний покрив буквально змінюється, а ви відзначаєте відчутний ефект – корейські косметологи завжди стримують свої обіцянки, і якщо маска після опису властивостей здається вам «чудодійною», вона виявиться саме такою – і навіть трохи кращою!

Колаген у подарунок від морських мешканців

Фахівці 9Cc застосовують лише ультрасучасні технології для виготовлення своїх б'юті-продуктів, хоча працюють із компонентами, секрети яких використовуються дуже давно та передаються з покоління до покоління. Майже всі «таємні складові» коштів, що випускаються цим брендом з Південної Кореї, збирається на узбережжі невеликого острівця вулканічного походження – Чеджу.

Отримати морський колаген фахівцям бренду вдається з таких мешканців океану, як устриці, морські огірки та зірки. І хоча такий склад вражає своєю екзотичністю, всі продукти бренду не тільки абсолютно нешкідливі, але й ефективні. Вони легко вбираються шкірою, повертають їй здоров'я та дарують природну красу.

Консистенція кремів, колагенових кульок та емульсій, що є основами масок, мають досить щільну консистенцію. Спочатку вони можуть викликати відчуття липкості, але дуже швидко це почуття йде, вони дуже швидко розподіляються по поверхні шкіри і ніби «розчиняються» в ній, а за результат ви вибачите цим засобам будь-який дискомфорт, настільки ефект вражає!

З океанських глибин – з коханням!

Хоча бренд 9Cc відомий насамперед своїми масками, на сайті магазину La Grande представлена й інша його високоефективна продукція. Так, надзвичайно популярним є крем Blue Sea Blanchiment Water Drops Cream – він містить екстракт морської зірки, гідролізований колаген, вітаміни – це справжній цілющий коктейль для вашої шкіри!

Ще однією цікавою пропозицією бренду є приємна і дуже корисна пінка для вмивання з ефектом очищення та зволоження - Purity Sea Foam Cleanser , що містить у своєму складі морський колаген.

Водні глибини таять у собі секрети молодості – маска з чорними таїтянськими перлами та екстрактом устриць Deep Sea Pearl Blanchiment Moisturizing Pack усуває з вашого обличчя зморшки та інші ознаки старіння, а також прибирає зайву пігментацію.

Але ще ефективніше тон вашої шкіри висвітлює та вирівняє Juste Blanchiment Masque – поживна, тонізуюча та заспокійлива масочка з перлами та ферментованим екстрактом грибів.

Усім, хто хоче заспокоїти обличчя, зняти запалення (акне), зменшити видимі пори, дуже знадобиться Keine Akne Saubere Mask з устричним екстрактом, алое та олією чайного дерева.

Ліфтингова Marine Biology Tightening Mask з екстрактами водоростей, а також чебрецю і листя берези немов стирає сліди втоми і несприятливого впливу екології або відсутності збалансованого розпорядку дня.

Відновлююча ліфтинг-маска від зморшок Sea Collagen Heben Mask містить не тільки колаген та пантенол, але й алое, та цінні екстракти морського огірка та устриць.

Миттєве перетворення обіцяє виробник при використанні Sea Collagen Repair Gel Pack - маски, що відновлює, освітлює обличчя і усуває перші ознаки в'янення.

Всі ці засоби пройшли дерматологічне тестування та повністю безпечні незважаючи на такі екзотичні інгредієнти. Рекомендуємо!