0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Acqua Di Gio Profondo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Acqua di Gio Profondo Парфумована вода
76 грн
Armani Acqua di Gio Profondo Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Armani Acqua di Gio Profondo Набір (парфумована вода 75 мл + мініатюра 15 мл + гель для душу 75 мл)
Немає у наявності

Armani Acqua di Gio Profondo – сила морських глибин!



 

Новинка від бренду Армані адресована чоловікам, готовим підкорювати глибини океану, захоплюватися потужністю і нестримністю стихії, покладатися на свою удачу і на прихильність Фортуни у своїх ризикованих пригодах і подорожах - реальних або тих, які поки що відбуваються лише в мріях.

Armani Acqua di Gio Profondo – ідеальний весняно-літній аромат, здатний розбудити уяву та наділити везінням не лише у взаєминах із силами природи, а й із прекрасною половиною людства. Його привабливий фужерний запах подібний до сучасної музичної композиції, складеної з ароматичних, цитрусових, свіжих, пряних, деревних і морських акордів – дуже чоловіче, підбадьорливе та багатогранне звучання, близьке до основної теми «Аква ді Джіо» , і в той же час відмінне своєю індивідуальністю. Це гарний вибір на весь теплий сезон як доповнення до образу для будь-якого денного заходу – в офіс, на прогулянку, зустріч із друзями чи просто для настрою він супроводжує вас дуже вдало!



Трохи історії

 

Культова колекція будинку Армані Acqua di Gio веде свій початок від яскравого чоловічого парфуму з тією ж назвою, що з'явився в 1996 році, і відразу ж задав цілий новий напрямок у парфумерній моді для сильної статі. Роком раніше вийшла жіноча версія, і вона також започаткувала власну унікальну лінію.

Новий «Профондо», що перекладається з італійської як «Глибина», створений у 2020 році знаменитим майстром Альберто Морілласом (Alberto Morillas) у рамках того ж акватичного фужерного тренду. Аромати цієї серії ріднить красивий і потужний акорд морської акватики, доповнений виразними цитрусами, благородною деревиною та елегантними нотами прянощів. Новинка також наділена чудовою енергетикою, що дає можливість чоловікові насолоджуватися єдністю із силами природи.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – відомий матовий фіал, знайомий нам за першим твором колекції, тепер набув дуже гарного відтінку водної гладі, що чудово передає головну ідею композиції – глибину.

Купити Armani Acqua di Gio Profondo в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція модного італійського бренду, продукція якого популярна на всіх континентах.

 

Armani Acqua di Gio Profondo – глибина та таємниця.


Твір у своєму звучанні асоціюється з аурою Середземномор'я – це унікальне поєднання ароматів солоних бризок та цитрусових садів узбережжя таке романтичне!

Композиція відкривається акордом морської води, посиленим особливою нотою Aquozone, розробленою спеціально для цього парфуму. Вона наповнює простір акватичними та озоновими вібраціями, які так характерні для повітря на березі. Тут же бринить яскравий і ефектний цитрусовий мікс, складений із зеленого мандарину та бергамоту.

Серцевий акорд відданий у владу деревних відтінків: тут прибережний аромат кипарисів поєднується зі смолистими нюансами мастикового дерева, а також з пахощами лавандових полів і пряних трав, серед яких вгадуються тони розмарину.

Враження мужності доповнює мінеральна нота, а чуттєве фінальне тріо пачулів, амбри та мускусу робить твір неймовірно привабливим!