0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Christian Dior Miss Dior Rose N'Roses

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Miss Dior Rose N`Roses Туалетна вода
2 795 грн
Christian Dior Miss Dior Rose N`Roses Туалетна вода (тестер)
100ml
3 483 грн

Miss Dior Rose N'Roses – прогулянка серед троянд

 

Південь Франції прекрасний наприкінці весни: тут зацвітають цілі поля дивовижних рожевих бутонів, на які можна милуватися нескінченно, але сезон їх не такий уже довгий… Щоб зберегти красу аромату та чарівність моменту, модний будинок Крістіан Діор створив новинку, присвячену хвилюючим та романтичним запахам Граса – « Miss Dior Rose N ' Roses » . Ця квіткова туалетна вода, немов пружний бутон з ароматними пелюстками, пахне відтінками мускусу, свіжих прянощів і цитрусів - прекрасний флер молодості, витонченості та французької чарівності.

Дизайнери трохи перетворили фірмовий стиль флаконів «Міс», надавши їм витягнутої форми, але зберігши кокетливий чарівний сріблястий бант і чарівний рожевий колір. Туалетна вода стане чудовим доповненням до весняного чи літнього образу молодої дівчини.

Трохи історії

 

Зима 2020 ознаменувалася виходом чергового фланкера зі знаменитої колекції Miss Dior флагмана французької парфумерної моди Крістіана Діора. Нове творіння, що поповнило цю чудову лінію, створив Франсуа Демаші і присвятив його всій різноманітності ароматів королеви квітів, назвавши парфум на її честь. Це вже 23 фланкер культової «Міс Діор», і кожного разу майстри знаходять нові відтінки для того, щоб розкрити всі грані дівочої чарівності.

Нова туалетна вода також адресована тим, хто молодий і прекрасний, хто насолоджується навесні свого віку та душі – хоч би який сезон зараз був. Для створення саме такого настрою було використано найпрекрасніші троянди Франції з неофіційної «парфумерної столиці» - Граса. Тут вирощують цілі запашні поля найпрекрасніших квітів, які особливо гарні у травні: ніжні, трепетні, юні!

Автор композиції Francois Demachy розповів в інтерв'ю, що цей аромат він пам'ятає з дитинства: ще будучи дитиною, він отримав враження від чудових граських рожевих полів на все життя.

Купити Miss Dior Rose N' Roses в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що задає тренди в моді з 1947 року.

 

Втілення юності та весни…

Твір відкривається тонким, м'ятно-зеленим квітковим пахощами ніжної герані, чий шарм підкреслюють іскристі цитрусові відтінки бергамота та італійського мандарину. Такий старт звучить свіжо і чарівно, наче роса, що переливається на ранковому сонці райдужними відтінками.

У «серце» композиції панують чудові троянди Грасса, доповнені жіночнішими дамаськими трояндами.

Фінал туалетної води є квінтесенцією ніжної чуттєвості, втілену в білому мускусі - чарівному інгредієнті, що має безневинну привабливість, тим особливим витонченим магнетизмом, яким так славляться француженки з самого юного віку.

Якщо ви хочете відчути цю хвилюючу магію, вам, безумовно, варто купити Miss Dior Rose N' Roses в інтернет-магазині La Grande та насолодитися всіма переливами символів Франції!