0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Moschino Toy Boy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Moschino Toy Boy Парфумована вода
309 грн
Хіт
Moschino Toy Boy Парфумована вода (тестер)
100ml
2 431 грн
Moschino Toy Boy Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 10 мл + гель для душу 100 мл + бальзам після бриття 100 мл)
3 239 грн
Moschino Toy Boy Набір (парфумована вода 5 мл + лосьйон для тіла 25 мл + бальзам після гоління 25 мл)
Немає у наявності
Moschino Toy Boy Набір (парфумована вода 100 мл + travel sized 10 мл + гель для душу 150 мл)
Немає у наявності
Moschino Toy Boy Набір (парфумована вода 50 мл + бальзам після гоління 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
Moschino Toy Boy Набор (парфюмированная вода 100 мл + travel sized 10 мл + гель для душа 100 мл)
Немає у наявності

Парфумерія MoschinoToy Boy


Чимало чоловіків підкорив цей складний та неоднозначний аромат. Багато жіночих сердець розтопив він! Настільки інтригуючий парфумерний букет, який захоплює з перших миттєвостей свого звучання, вдалося створити відомої торгової марки Moschino . У ньому відчуваються зухвалість, іронічність, розкутість - все те, що відрізняє молоду людину, яка вирішила купити Toy Boy . Спокусливий і химерний парфум звертає увагу на свого власника, показує його людиною неординарною і привабливою.

Moschino – майстер провокацій та іронії

Кількість обговорень і суперечок, що точаться навколо парфумованої води, по-справжньому дивують. Ті, кому вдалося познайомитися або купити Toy Boy , насолоджуються збалансованістю, стійкістю та неординарністю парфуму. Він настільки неоднозначний, що часом навіть дівчата не залишаються байдужими до нього та із задоволенням «позичають» аромат у другої половинки. Одні називають це видання надмірно химерним, інші – надто манірним. Інші ж просто отримують задоволення, проводячи будні та захоплюючі вечори в компанії цього розкішного та харизматичного красеня.

Чоловік, який обирає цю парфумовану воду, – особистість яскрава, волелюбна, незалежна. Він живе легко і красиво, не мучить себе зайвою самокритикою, і при цьому не втрачає можливості насолодитися чудовими моментами свого буття. Він привабливий, приголомшливо сексуальний і пристрасний, не соромиться цих якостей і відкрито демонструє їх світові.

Ода чоловічої сексуальності

Toy Boy є першим чоловічим парфумом у колекції під назвою «Іграшка». Він вийшов за кілька років після презентації однойменного унісекс-аромату та жіночої версії Toy 2. Автором видання для чоловіків став парфумер Ян Васньє. Робота представлена у вже знайомій модній публіці ємності у формі іграшкового ведмедя із чорною лакованою поверхнею, відблиски якої асоціюються зі шкіряними виробами. Образ, який символізує видання, у рекламній кампанії парфумованої води презентував Джона Бурджек – фотомодель із Бразилії.

Складний, звучний ароматний букет насичує простір запахами солодкої груші та терпкого бергамоту. Він дарує темпераментність мускатного горіха і гвоздики, дивує фруктово-деревними мотивами рожевого перцю і освіжаюче-смолистою нотою елемі. Про красу лугових квітів тут витончено нагадує горіхово-трав'янистий акцент льону. До нього в «серцевому» акорді приєднуються хвилюючий флер троянди та магнолії, доповнений м'яким і бархатистим кашмераном. Чуттєва амбра, ноти дорогоцінної деревини та загадкового таітянського ветівера поєднуються у фінальному штриху парфуму.

У Lagrande даний продукт представлений у традиційній упаковці, у вигляді вигідного за ціною тестера або набору. В останній, крім аромату, входять парфумовані косметичні засоби. У нашому інтернет-магазині ви зможете підібрати потрібний вам ароматний твір улюбленого бренду, порадувати себе брендовою косметикою.