0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Donna Trussardi Levriero Collection

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Donna Trussardi Levriero Collection Парфумована вода
100ml
2 672 грн
Trussardi Donna Trussardi Levriero Collection Парфумована вода (тестер)
100ml
2 455 грн

Donna Trussardi Levriero Collection сучасний шедевр у новому вигляді

 

Знаменита Donna Trussardi повернулася до своїх шанувальників у чудовому флаконі з витонченою головкою левретки – символом будинку Труссарді. Levriero Collection об'єднала два найтоповіші твори цього бренду – для Неї та для Нього, випустивши їх ефектною парою в класичних плоских флаконах – білому та чорному, прикрашених золотистою окантовкою.

Прекрасна і досконала «Донна» так само гарна, захоплюючи своїми квітковими та цитрусовими, свіжими та ванільними, акватичними та зеленими, деревними та пудровими, фруктовими та солодкими відтінками. Це ніби прекрасна мелодія, якої не втомлюєшся насолоджуватися, відкриваючи її для себе щоразу по-новому.

Той, хто закоханий у класичну версію цього парфуму, із задоволенням відкриють для себе це унікальне лімітоване видання, яке відрізняється таким ефектним оформленням та глибшим, насиченим та виразним звучанням.

Історія аромату

 

До століття цього знаменитого італійського модного будинку парфумерне відділення бренду Труссарді перевипустило найвідомішу пару ароматів – Donna та Uomo . А 2019-го було презентовано чудове колекційне видання цих бестселерів: у рамках колекції Levriero ці сучасні шедеври вийшли у більш інтенсивній та яскравій концентрації Eau de Parfum Intense . Прем'єра відбулася у Каннах на виставці TFWA, де нове втілення культових парфумів 80-х вразило і незвичайним, стильним дизайном із золотистими головками левреток. Вони були поміщені в оброблені золотом коробки і виглядають, як мініатюрні скульптури.

Ці ювілейні видання створені для колекціонерів і призначені для того, щоб стати особливими подарунками – статусами, що запам'ятовуються, відзначеними особливим змістом. Адже «Донна» за традицією символізує жіночність, це – парфум, який для кількох поколінь став своєрідним знаком привабливості та чарівності, властивої сонячним італійкам і всім, хто хоче перейнятися тим самим інтригуючим настроєм елегантного флірту.

Купити Donna Trussardi Levriero Collection в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних світових парфумерних та косметичних брендів.

 

Для особливих випадків!

Парфум, що є історичною спадщиною бренду Труссарді, звучить ще більш проникливо і експресивно, ніж зазвичай.

Він відкривається акордом фруктової води і це соковите змішання вологи та цитрусових бризок просто дивовижно!

Потім набуває квіткова тема – вишукана мелодія, складена з нот жасминового чаю, водяних лілій та флердоранжу – квітів апельсина.

Чарівність ванілі ніжною хмаринкою розливається у фінальному деревному акорді, де дивовижний дует сандала та білого кедра прикрашений чуттєвим штрихом почулів.

Вам, безперечно, варто купити Donna Trussardi Levriero Collection в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете справити враження – чудовим ароматом чи чудовим презентом!