0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Masaki Matsushima T-Mat

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Masaki Matsushima T-mat Парфумована вода
864 грн
Masaki Matsushima T-mat Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Masaki Matsushima T-Mat

Яскрава, смілива, приваблива - ця дівчина нагадує вихор, що складається з жіночності та енергії молодості, що раптово вривається в приміщення і відразу приковує загальну увагу до себе. Її чином захоплюються, наслідують її, до її слів прислухаються. Тому, як стильно вона виглядає, заздрять. Такій особі може імпонувати лише один аромат – зухвалий та освіжаюче-солодкий T-mat! Ця «ароматна зброя», створена талановитими майстрами бренду Masaki Matsushima , чудово піднімає настрій, заряджає свою володарку позитивом, налаштовуючи її належним чином на цікавий та насичений день. Він захоплює жінку своїми чуттєво-квітковими пахощами, приємною свіжістю і чарівними солодкими нотами.

Комфортний, неначе улюблений одяг

Коли справ багато, приділяти багато часу вибору одягу не доводиться. І якщо обставини дають змогу, ви зупиняєтеся на стилі casual – простому, зрозумілому, без претензій. Ви доповнюєте свій образ парфумованою водою, з якою відчуваєте себе так само комфортно, як і в улюбленій зручній футболці. А те, що і одяг, і парфум створені одним і тим же модним брендом лише додає пікантності вашому стриманому зовнішньому вигляду.

Аромат T-mat оповідає про простоту, про важливість звичних речей, які часто використовуються, які з часом стають незамінними. Саме вони роблять щодня жінки таким, як він є. Вони створюють той базис, який дозволяє їй почуватися впевнено, рішуче крокувати вперед і щиро радіти життю. Вони дарують їй почуття захищеності та свободи, дозволяють бути собою за будь-яких обставин. Разом із таким парфумом у звичайний день приходить оптимізм та радість. З ним простір навколо наповнюється запахами стиглих фруктів, що несуть у спекотне літо. Він вносить в атмосферу пахощі крихких квітів, що нагадують про красу навколишньої природи, і спокушання солодко-мускусних акцентів, що пробуджують чуттєвість.

Екстравагантна форма, чарівний вміст

Подивившись одного разу на цей веселий флакон, ви назавжди запам'ятаєте його, адже немає нічого простішого, ніж подумки візуалізувати половину футболки – саме з такого матеріального образу змальовано ємність T-mat . Пустотливий зовні, освіжаюче-солодкий всередині, цей парфум характеризується як іскристий, енергійний, жіночний і прохолоду, що дарує.

Початкові акорди парфумованої води пригощають її володарку скибочкою медової груші, балують цитрусовою свіжістю лимона та мандарину, щедро обдають холодом м'яти, що бадьорить. Романтичний настрій композиції задають акценти п'янкого конвалії, енергійність вносять зелені, свіжі, цитрусово-деревні мотиви білої фрезії. Ключова нота мелодії – вишуканий цикламен – звучить неймовірно чарівно. Спокусливий мускус і привабливі цукрові нюанси створюють чарівний фінальний акорд.

Придбати вишуканий парфум від Masaki Matsushima можна, відвідавши інтернет-магазин Lagrande. Зробити онлайн замовлення або придбати товар у зручному шоу-румі – ми намагаємося робити максимум, щоб нашим клієнтам було комфортно купувати.