0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Juliette Has a Gun Not a Perfume Superdose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose Парфумована вода
199 грн
Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose - надновий , надчистий !

 

У синтетичних парфумів завжди є як гарячі прихильники, так і затяті противники. Однак якщо ви розумієте, що в сучасному світі штучно створені молекули неминуче стають частиною парфумерних композицій, замінюючи надто дорогі, менш ефективні або природні компоненти, що завдають шкоди здоров'ю, то магія подібних творів неодмінно відкриється вам .

Молодіжний, зухвалий, провокативний парфумерний будинок Juliette Has A Gun , назва якого перекладається дуже промовисто – «Джульєтта з пістолетом» - представляє саме таку композицію: перед вами Not A Perfume Superdose - Не парфум, та ще й у Супердозі, є від чого завмерти від захоплення!

Це деревно-мускусний аромат з бальзамічними, теплими пряними та амбровими відтінками, який чудово підійде всім любителям фужерного напрямку. Він прикрасить і чоловічі, і жіночі образи – свіжий, кришталевий, сяючий та бездоганний!

Історія аромату

 

Творець бренду Романо Річчі – не лише талановитий парфумер, а й спадкоємець знаменитої модної імперії, правнук блискучої Ніни Річчі. Він створив свій альтернативний напрямок у ольфакторному світі, орієнтований на молодих, сучасних, часом схильних до епатажу чоловіків і жінок.

Перший його твір з'явився в 2006 році, порівняно недавно, але дуже швидко марка набула світового успіху як креативна та якісна нішева парфумерія. Парфуми були присвячені Джульєтті 21 століття - вона набула сучасних рис, але в глибині душі зберегла романтизм і дівочу наївність.

У 2010 році вийшов один із бестселерів марки – «Не парфум», аромат, який ніби є частиною натури та характеру своїх власників. Цеталокс – головний інгредієнт твору – вступає у взаємодію з хімією вашої шкіри і робить більш яскравим, благородним і бажаний ваш власний аромат – адже кожен з нас має свій унікальний запах, який діє часом сильніше за будь-які сторонні феромони та афродизіаки. А через 9 років ми отримали нове трактування цього концепту, та ще й у Суперконцентрації.

Купити Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього модного бренду, який стрімко набирає популярності.

 

Ідеальний парфум для перфекціоністів!

Парфумована вода 2019 видання перегукується з першим ароматом цієї лінійки – «Не парфум». Вже сама назва підказує нам, що нова версія звучатиме насичено і виразніше, вона виявиться більш стійкою та шлейфовою. І «Супердоза» виправдала ці очікування: вона ніби загострює всі інстинкти, робить вашу сексуальність вільною, і водночас не явною і не провокативною. Це просто кришталево чистий аромат свіжості, який притягує до вас на підсвідомому рівні, але робить це настільки потужно, що протистояти його магнетизму просто нереально.

Парфуми поєднують у собі живе тепло дерева і гостру, колку прохолоду зимового повітря. Він дозволяє людині розкритися, актуалізувати свої справжні риси, проявити свій характер - і стати тим самим ще привабливішим, адже немає нічого бажанішого, ніж харизма.

І якщо ви поділяєте цю думку – вам, безумовно, варто купити Juliette Has A Gun Not A Perfume Superdose в інтернет-магазині La Grande!