0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Frederic Malle Vetiver Extraordinaire

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Frederic Malle Vetiver Extraordinaire Парфумована вода (TRY)
1 260 грн
Frederic Malle Vetiver Extraordinaire Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Frederic Malle Vetiver Extraordinaire Парфумована вода
Немає у наявності
Frederic Malle Vetiver Extraordinaire Гель для душа
Немає у наявності

Frederic Malle Vetiver Extraordinaire – зухвала класика

 

У цьому парфумі неймовірно все: його ідеальне звучання, вивіреність кожної ноти, вражаюча чистота і гармонійність, елегантність, шляхетність композиції... І в той же час це аж ніяк не «олд вилиць» - звучання парфуму сучасне, харизматичне, з характером. Схоже, що парфумована вода Frederic Malle Vetiver Extraordinaire складається з одних лише переваг! Втім, ви легко переконаєтеся в цьому самі, познайомившись з цим ароматом в орієнтально-деревному стилі, прикрашеним ароматичними, цитрусовими, землистими і теплими пряними відтінками.

Це чудовий вибір як доповнення до гарного ділового костюма, а також до casual-look, складеного з дорогих брендових речей, підібраних зі смаком.

Історія аромату

 

Цей ветивер справді може претендувати на звання Екстраординарного, адже він не тільки саму досконалість за звучанням, а й неймовірно концентрований: щоб досягти максимуму виразності та стійкості, автор твору, парфумер Домінік Ропійон (Dominique Ropion) використав 25% ефірної ветіверової олії. Такий овердоз дозволив до максимуму посилити «деревність» аромату цієї трави, що росте в Південно-Східній Азії, зробивши парфум гірким, зухвалим, бадьорим, чудово освіжаючим почуття і думки.

Це добре вписується в концепцію бренду, заснованого Фредеріком Маллем напередодні Міленіума, в 2000 році. Він не лише взяв за основу класичні традиції парфумерії, а й наголосив на особистості авторів-парфумерів, які створювали для бренду свої твори: Малль вперше в історії парфумерії став вказувати на флаконах ім'я не лише бренду, а й майстра. Ось чому у співпраці з цим нішевим будинком зацікавлені найкращі «носи» світу, яким приємно голосно заявити про себе, а не залишатися «за кадром», як заведено більшість традиційних марок.

Ще одним наріжним каменем роботи бренду є найвища якість сировини, що відбирається, з якої і виходять дива елегантності та смаку.

Тієї ж ідеї служить і мінімалістичний, але стильний дизайн флаконів, які надмірностями не відволікають вас від головного: насолоди змістом, а не формою.

Купити Frederic Malle Vetiver Extraordinaire в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього ексклюзивного французького бренду.

Ексра-ветівер!

Прекрасним вступом до композиції став яскравий та несолодкий цитрусовий акорд, складений із бергамоту та гіркого апельсина.

Головний герой твору, ветивер, царює в «серце» парфуму», пахнучи відтінками дерева, темного шоколаду та диму. Відмінним доповненням йому служать темпераментні пряні тони спецій – рожевого перцю та гвоздики.

У фіналі дерев'яна тема продовжена м'якшими та комфортнішими відтінками вершкового сандала, смолистого білого кедра та мужнього дубового моху у містичному обрамленні мирри та чуттєвого мускусу.

Якщо вам потрібен сучасний, елегантний, стійкий аромат, що запам'ятовується, здатний стати вашою візитною карткою, вам, безумовно, варто купити Frederic Malle Vetiver Extraordinaire в інтернет-магазині La Grande!