0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Annick Goutal Bois D'Hadrien

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Annick Goutal Bois d'Hadrien Парфумована вода
2 697 грн
Annick Goutal Bois d'Hadrien Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Annick Goutal Bois d'Hadrien - таємничий ліс…

 

Аромат парфуму ніби переносить нас у хвойний ліс ясним літнім ранком. Повітря навколо прозоре, прохолодне і чисте, аромат сосен захоплює своєю природною красою, смолистий аспект надає особливий терапевтичний ефект, утихомирюючи і гармонізуючи нас з навколишнім світом. Вся ця магія підвладна і тим, хто стане власником флакона Annick Goutal Bois d ' Hadrien , вміст якого зачаровує своїми деревними та фужерними, хвойними та цитрусовими, пряними та зеленими акордами, зливаючись у чудову, живу музику лісу.

Такий парфум стане чудовим вибором для всього теплого сезону: з весни і до осені він подарує вам свіжість і тонус, поверне душевну рівновагу і дозволить набути балансу емоцій, налаштовуючи однаково добре як на діловий лад, супроводжуючи вас в офісі, де дозволяє сконцентруватися, так та на приємний відпочинок на природі чи на міській прогулянці.

Трохи історії

 

Видання «Ліс Адріана», що вийшло 2017 року, стало реінкарнацією культового аромату минулого століття, прем'єра якого відбулася в 1981 – це було одне з дебютних видань, які принесли популярність Аннік Гуталь. І якщо перша версія відсилала нас на середземноморське узбережжя, де ростуть лимонні гаї, то сучасний твір дарує насолоду від ефектного поєднання деревних та пряних нот, характерних для лісів Тосканських пагорбів благословенної Італії.

Автором нової, сучасної композиції стала Каміль Гуталь (Camille Goutal), дочка знаменитої Аннік, яка заснувала свій бренд у 1980-му. Дочка продовжує успішну справу своєї матері, спадщина якої з 25 створених за життя Аннік парфумів вона розширює щорічно, додаючи в портфоліо нові прекрасні видання і залучаючи до співпраці талановитих сучасних майстрів. Наразі колекція ароматів бренду Goutal налічує 80 творів.

Гарний флакон вінтажної форми відповідає своїм зовнішнім виглядом вишуканому вмісту – він буде чудовим доповненням до будь-якої колекції.

Новинки та класична колекція будинку Гуталь представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Annick Goutal Bois d'Hadrien можна швидко і комфортно - навіть не виходячи з дому з доставкою у зручний для вас час.

 

Дерева на тосканських пагорбах.

Аура лісів італійської провінції чудово передана у цій композиції декількома ефектними акцентами.

Тут ви зможете насолодитися соковитою свіжістю лайма, чий цитрусовий тонізуючий шарм чудово гармонує з хвойною деревною базою, майстерно складеною з взаємодоповнюючих акордів сибірської сосни, кипарису і ялинового бальзаму, повитих соковитою зеленню плюща і обсипаних душ.

Саме такий прохолодно-смолистий, трав'яно-деревний запах стоїть у світлих лісах Тоскани, дозволяючи вам насолодитися досконалістю природи та знайти своє місце у ній.

Якщо вам імпонує такий умиротворюючий, філософський, респектабельний стиль, вам неодмінно варто купити Annick Goutal Bois d'Hadrien в інтернет-магазині La Grande!