0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Serge Lutens L'Eau D'Armoise

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Serge Lutens L'Eau d'Armoise Парфумована вода
2 472 грн
2 908 грн
Акція
-15%
Serge Lutens L'Eau d'Armoise Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфуми Serge Lutens L'Eau D'Armoise

Одна нота в ароматі це можливо? Так, коли за справу береться справжній майстер у своєму напрямку Серж Лютанс. У 2019 році портфоліо відомого нішевого бренду, названого ім'ям метра, поповнюється виданням L'Eau d'Armoise . Його виходу з нетерпінням чекали і шанувальники продукції торгової марки, і ті, хто у захваті від артемізії – королеви аромату. Парфумована вода обіцяла легкість і безтурботність, обіцяла задоволення від пряно-гіркого бальзамічного запаху трав.

Ефектна подача

Що можна запакувати у флакон, обриси якого подібні до величезного, правильної форми фрагменту льоду? Та що завгодно, вирішили майстри торгової марки Serge Lutens . Так побачив світ чергову колекцію парфумерних видань під назвою Les Eaux de Politesse. Увійшли до неї кілька робіт: вже відомі переформульовані та одна нова. Від попередніх розробок лінійка відрізнялася принципово і стала певним подивом для тих, хто знав Сержа Лютенса як творця складних, глибоких парфумів переважно східного спрямування.

Здавалося, що вектор бренду у цьому випадку змістився кардинально. Колекція вражала своєю чистотою, яка декларувалася самою пахощами новинок, їх зовнішнім виглядом. Також концептом, який озвучив автор під час її презентації. Пояснюючи хід своїх думок, майстер розповів, що у світі, де люди пахнуть складними і важкими ароматами, відсутня легкість, аристократичність і чистота. І його нові розробки заповнили цю порожню нішу. Парфуми вийшли стриманими, легкими та водночас глибокими, витонченими та дуже красивими. Як і раніше, їх обирали люди, які прагнули виділятися та вміли це робити. І при цьому хотіли виглядати стильно, інтелігентно, не відволікатися на нав'язливі, надмірно гучні ноти своїх парфумерних фаворитів.

Більше, ніж одна…

Невигадлива піраміда L'Eau d'Armoise дивує шанувальників бренду. Але у випадку з Serge Lutens все просто не може бути, навіть якщо в піраміді позначений єдиний ароматний акцент! Витонченість і свіжість, яку згадують у відгуках про видання і те, якими словами описує передісторію його виникнення автор - все це підкуповує протестувати і, можливо, придбати L'Eau d'Armoise . І тоді, якщо вірити враженням людей, які вже пізнали твір, перед вами відкриється світ трав'янистої прохолоди, омріяної полинової гіркоти та бальзамічності, сухості та терпкості трав.

Парфум коректний у своєму звучанні та доречний у денний час доби. Це робить його підходящим варіантом для ділових людей та всіх, хто працює в офісі. Він універсальний щодо гендера свого власника. Вибравши цей продукт, ви зможете розділити радість від пахощів зі своєю другою половинкою.

Придбати вишуканий парфум від Serge Lutens ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. Мешканці столиці можуть заглянути у наш затишний шоурум для близького знайомства з парфумерним асортиментом. Для всіх інших доступний онлайн-замовлення та пересилання зручним для вас способом.