0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dupont Pure Bloom Dupont

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dupont Pure Bloom Парфумована вода
100ml
1 758 грн
2 118 грн
Акція
-17%
Dupont Pure Bloom Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Dupont Pure Bloom - Чиста магія квітів

 

Квіти сходу – це справжня розкіш, адже арабські сади віками створювалися як справжні витвори мистецтва! Блискучою ілюстрацією цього є аромат Dupont Pure Bloom - п'янкий флер білих квітів в аурі божественних деревних та пряних тонів. Солодкі вишневі, тваринні мускусні та інтригуючі бальзамічні акорди цієї симфонії буквально зачаровують, закохуючи остаточно і безповоротно.

Насолоджуйтеся чарами цієї прекрасної вечірньої осінньо-зимової композиції, вибираючи її як дорогоцінний аксесуар на свята, побачення та особливі моменти, які ви хотіли б зробити неповторними та незабутніми.

Трохи історії

 

Парфумерна колекція з багатообіцяючою назвою «Палац тисячі та однієї ночі» – Palace of A Thousand and One Nights – вперше була презентована у новорічну ніч 2017 року. Вона запам'яталася всім не лише розкішними парфумами у східному стилі, а й незрівнянним дизайном флаконів, схожих на золоті зливки з химерним орієнтальним декором. У 2019 році ця лінія поповнилася новим виданням – дивовижним та романтичним східним квітково-пряним ароматом Dupont Pure Bloom .

Його відрізняє не менш красивий флакон вже знайомої цінителям незвичайної форми дорогоцінного зливка, золота поверхня якого покрита стилізованим зображенням гілок квітучого дерева.

Це – гідне поповнення в колекції одного з найреспектабельніших брендів світу, що спеціалізується на створенні з 1872 предметів розкоші для представників світової еліти. Ділові портфелі та дорожні сумки, гаманці та запальнички, ручки та годинники – все це продукція старовинного та шановного будинку ST Dupont.

А його парфумерна колекція, заснована у 1998 році, в Україні представлена в інтернет-магазині La Grande, де купити Dupont Pure Bloom ви можете за найприємнішою ціною.

 

Божественний східний сад…

Саме таке враження створює цей парфум у своїх шанувальників, захоплюючи їх ефектною, чуттєвою, неймовірно жіночною композицією.

З перших миттєвостей вона торкнеться вашого серця темпераментом прелюдії, що переливається соковитими нотами вишні та пряними тонами рожевого перцю.

Потім вас підкорить вершкове, солодке чарівність туберози, чий насичений, пристрасний аромат збалансований ніжною романтичністю квітів апельсинового дерева - чарівного флердоранжу.

База з кашемірового дерева створить навколо вас теплу ауру респектабельності та багатства, а пачулі додадуть цьому фіналу унікальний східний колорит і водночас – незвичайну чуттєвість.

Хочете насолодитися флорієнтальною спокусою та чарівною красою по-справжньому якісної парфумерії? Рекомендуємо купити Dupont Pure Bloom в інтернет-магазині La Grande - саме він здатний сповна виправдати такі високі очікування!